Zinck vil styrke sin allerede stærke trup

20. december 2018 - Kent Budolfsen

Af Thomas Jansen

Jammerbugt FC kan se tilbage på et velspillet efterår, hvor mange spillere bød ind med gode præstationer på vejen mod toppen af 2. division.

Nu er de blåblusede gået på vinterpause og det er for trænerteamet tid til at træde et par skridt tilbage og vurdere, hvordan holdet styrkes bedst muligt frem mod et spændende forår.

I Jammerbugt FC truppen er holdets kerne sikret på vej ind i 2019, hvor der dog skal siges farvel til de to AaB lejesvende, Robert Kakeeto og Nicolaj Lyngø. Førstnævnte vender tilbage til Superligaen, mens sidstnævnte som bekendt drager på fodboldeventyr i USA. Dertil søger også Ruben Winther, som ligeledes har været inde omkring startelleveren, nye udfordringer andetsteds.

– Det efterlader selvfølgelig et tomrum, at vi skal sige farvel til Ruben, Robert og Nicolaj, men omvendt så vender Zander Hyldtoft tilbage fra USA, ligesom vi får Thomas Nielsen, Michael Stokbro og Søren Astrup tilbage i gear efter længere skader. Derudover rykker vi blandt andre også Thor Pauli op fra vores U19 hold, så han kan træne med os, fortæller Jammerbugt FC træner Bo Zinck.

– Vi siger farvel nogle få faste omkring startelleveren samt til en håndfuld spillere, der har sikret en enorm bredte i truppen. Af forskellige naturlige årsager fortsætter de nu fodboldkarrieren i andre klubber, uddyber Bo Zinck med henvisning til Kasper Skov, Tommi Fabricius, Javi López, Jannik Eckenrode og Kasper Emil Kristensen, der alle takker af i Jammerbugt FC.

Cheftræneren er derfor også på udkig efter forstærkninger, men understreger samtidig, at han råder over en stærk trup, som stadig udvikler sig positivt sammen.

– Det er nødvendigt at tynde lidt ud i bredden af truppen. Men vi beholder kernen på holdet og vi bliver kun stærkere som gruppe, hvor relationerne styrkes dag for dag. Vi vil naturligvis forsøge at bygge yderligere på truppen i form af forstærkninger, men også konditionelt frem mod starten på fodboldforåret. Det bliver hårdt arbejde, men vi har set den forskel, det gør., forklarer Zinck og fortsætter;

– Alt i alt synes jeg, at vi står stærkt, men der er stadig lang tid til foråret og vi arbejder på flere forstærkninger, og jeg forventer, at vi kan præsentere et par stykker, inden vi ønsker godt nytår. Men nu må vi se, hvad der sker. Vi går efter spillere til toppen af truppen. Spillere der kan højne kvaliteten til både træning og kamp fra dag et. Lykkes det, så ser det særdeles spændende ud, men uanset hvad, så går vi stærke ind til et interessant og udfordrende forår.

Jammerbugt FC tager hul på forårsforberedelserne allerede d. 7. januar og her kan forventes flere prøvespillere til de første træninger, og hvis alt går vel, også et par nye folk i den blå trøje.

Der skal fra Jammerbugt FC lyde en stor tak for indsatsen til Ruben Winther, Nicolaj Lyngø, Ruben Kakeeto, Kasper Skov, Tommi Fabricius, Javi López, Jannik Eckenrode og Kasper Emil Kristensen, som alle ønskes held og lykke med fodboldfremtiden.

< Tilbage til listen