Zinck og spillerne vil slutte med sejr i vigtigt lokalbrag

7. november 2019 - Thomas Jansen

Vi slutter fodboldåret 2019 af med et brag hjemme på Sparekassen Vendsyssel Arena! Thisted FC kommer forbi til lokalopgør og en tæt fight om pladserne i oprykningsspillet.

Det er tre særdeles vigtige point, der er på højkant, når en spændende fodboldlørdag er i vente. Formkurven har været opadgående for de blåblusede, som sætter alt ind på at slutte efterårssæsonen på toppen.

Men Thisted FC kommer også fra Thy med vinden i ryggen, efter en flot sejr over topholdet Aarhus Fremad i seneste runde. En sejr, der betød, at Thisted FC skubbede Jammerbugt FC ud af top 6. Den plads skal vindes tilbage.

Det er man fast besluttet på i Jammerbugt FC lejren, hvor cheftræner Bo Zinck melder om optimisme og kampgejst forud for årets sidste divisionsdyst.

– Det passer jo rigtig godt at slutte af med et lokalopgør, og selvfølgelig en sejr, smiler Bo Zinck fra træningsbanen.

Her gøres de sidste forberedelser inden braget og cheftræneren ser frem til en af de ekstra sjove, men på alle måder også ekstra vigtige kampe.

– For top 6 er det et rigtig vigtigt opgør, men også i forhold til æren, der ligger i at slå en rival. Så det er en kamp med meget på spil, siger Zinck og fortsætter.

– Det bliver med stor sandsynlighed en kamp fyldt med dueller. Ingen har lyst til at tabe den her kamp og der vil blive gået til den. Så jeg tror ikke nødvendigvis, at der er en masse flot spil i vente, men der bliver fight og farlige omstillinger fra begge hold, er jeg sikker på. Det bliver hårdt og jævnbyrdigt. Det er selvfølgelig en kamp, vi alle ser frem til og det er som sagt nogle vigtige point, der er på spil.

Målet har været at ligge lidt højere i tabellen her mod slutningen af efterårssæsonen, men selv indsatserne ikke har kastet det ønskede antal point af sig, så er Bo Zinck fortrøstningsfuld – og på mange parametre også godt tilfreds med det han har set fra trænerboksen.

– Vi har altså kun tabt tre ud af femten kampe, og det er kun topholdene, der også har præsteret det. Den eneste anke, jeg har, er at vi ikke har scoret nok, og her mener jeg som hold. Fordi det gælder alle mand. Jeg synes, vi har leveret gode præstationer, men vi har ikke lukket kampene. Den sidste del er bittert, mens den første del er opløftende, forklarer han og uddyber.

– Vi har vist intensitet og vilje til at ville vinde og til at blive bedre. Dertil har vi mange clean sheets, hvilket også er positivt. Så tingene er ikke så sort/hvide. Vores præstationer har ikke været dårlige, hvilket kun tre nederlag vidner om, men vi har spillet for mange uafgjort. Nu skal vi slutte af med en sejr. Vi har vist stor moral og har præsteret godt længe. Vi har momentum her mod slutningen af sæsonen. Vi er i god form, og jeg spår Thisted FC en svær eftermiddag i Jammerbugten lørdag, lyder det troen på sit hold lysende ud af øjnene.

Der er ingen tvivl om tændingen er i orden inden det lørdag går løs på Sparekassen Vendsyssel Arena for sidste gang i år.

Kom og rid med, når den blå bølge bruser for fuld kraft lørdag eftermiddag til en divisionsdyst af de ekstra intense. Der er kick kl. 14.00 lørdag d. 9. november.

På vanlig vis bydes på fri entré og en god atmosfære for både store og små.

Vi ses på stadion til et brag af en kamp!

< Tilbage til listen