Zinck: Indstillingen var god, men karantæner ærgrer os

28. november 2021 - Thomas Jansen

Fredag aften måtte Jammerbugt FC rejse trætte og tomhændet hjem fra den svære udebanekamp på Lyngby Stadion. Her havde værterne spillet i overtal hele 2. halvleg og vundet 3-0.

Jammerbugt FC skulle arbejde hårdt defensivt, men skabte også muligheder frem ad banen. Et rødt kort lige inden pausen gjorde dog den store opgave endnu større, og i sidste ende altså også for stort.

Men selvom et nederlag på tre mål måske ikke ligefrem får smilene frem, så var der i alt modgangen fredag i Lyngby flere lyspunkter, som Jammerbugt FC mandskabet kan tage med ind i efterårets sidste kamp hjemme mod Fremad Amager.

– Først og fremmest vil jeg fremhæve, at det er et fantastisk sted med imødekommende mennesker og en god modtagelse, og så var stemningen jo helt i top, lød det indledningsvist fra cheftræner Bo Zinck, der trods nederlaget havde overskud til at rose værterne, der kunne fejre 100 års jubilæum.

– De kom jo som skudt ud af det fyrværkeri-show, de havde som optakt til kampen. Men jeg synes, vi får vist, at vi kan under pres. Vi slås, får blokeret og vi får skabt vore egne ting. Også store chancer, evaluerer Zinck og fortsætter.

– Men så får vi et dumt gult kort og dernæst et forkert gult kort, og der må jeg bare sige, at tingene ikke er med os. Her står det 0-0 og 11 mod 11 er vi med i kampen og har en chance. 11 mod 10, og da det bliver 1-0, der bliver det svært. Og det var svært nok i forvejen. Samtidig får Mads også gult, så både ham og Lyngø ryger i karantæne. Det er lige før, det er mindst lige så træls som nederlaget, fortæller Bo Zinck med tankerne vendt mod det kommende opgør mod Fremad Amager.

Trods de negative ting, var der også positive at tage med hjem fra Lyngby.

– Den første halvdel, hvor det er 11 mod 11 og vi spiller til 0-0, tager vi med. Vi viser en god indstilling og løber vores kilometer. Ja, vi laver fejl, men det ser fornuftigt ud, og det tager vi med til kampen mod Fremad Amager. Der er selvfølgelig flere ting, vi skal arbejde på at forbedre i ugen, men vi går ind til den sidste kamp med målet om tre point, og troen på det kan lade sig gøre, trods to ærgerlige karantæner.

Jammerbugt FC spiller årets sidste kamp nu på lørdag hjemme mod Fremad Amager.

< Tilbage til listen