Zinck glad for forløsende sejr over Holstebro

6. april 2021 - Thomas Jansen

Det var mission fuldført for Bo Zinck og Jammerbugt FC, da holdet lørdag, efter en periode uden sejr og scoringer, igen fandt vej til nettet og de tre point.

Det skete med en 1-0 sejr hjemme over et kompakt og hårdtarbejdende Holstebro mandskab. Men selvom det krævede forskellige greb i værktøjskassen og en ordentlig portion tålmodighed, så lykkedes det i sidste ende at hente en snæver, men fortjent, sejr. Til stor tilfredsstillelse for cheftræneren.

– Det var svært at spille sig igennem. Det er bøvlet, når de står så kompakt, som de gør. Det bliver en tålmodighedsprøve uden lige for os. Det havde vi svært ved særligt i 1. halvleg, synes jeg. Vi har masser af skud, der bliver blokeret og bolde i feltet, som vi ikke kommer til. Det bliver bedre i 2. halvleg, hvor vi kommer omkring dem flere gange og skaber større chancer. Efter vi får scoret, skal vi jo også lukke kampen. Vi har mulighederne til det. Men sådan er det nogle gange i situationerne som denne og så ender vi måske meget typisk med at score på en standard, evaluerer Bo Zinck efter sejren, der gav forløsning og fornyet selvtillid til truppen.

– Vi får den kørt hjem 1-0 og det er forhåbentlig afsættet til en masse sejre i de næste kampe. Og så har vi jo også holdt nullet i tre af fire kampe. Så vi håber, det er skuddet til noget mere. Det var en vigtig sejr for os. Også at få vasket tavlen ren med Holstebro.

De tre point er vigtige i en tæt topstrid, hvor Jammerbugt FC nu ligger side om side med B 93, og med Frem og Thisted FC med flere lige i hælene. Der er ikke råd til mange fejltrin og netop derfor tager de blåblusede også et skridt ad gangen.

– Det bliver tæt og vi kommer til at tage det kamp for kamp. Nu gælder det Dalum og forhåbentlig tager vi en masse selvtillid med dertil. Vi skal levere en god præstation og gå efter de tre point igen. Det bliver med et andet rygstød efter det her. Nu har vi brudt vores lille forbandelse i forhold til ikke at kunne score. Så forhåbentlig er vi nu ude af en svær periode, hvor vi dog har fået point. Det er lykkedes med hårdt arbejde. Nu nyder vi sejren og så arbejder vi videre. Der venter en ny svær kamp, men kan vi bygge videre på det, vi leverede her, så tror jeg på endnu en sejr, fastslår Bo Zinck, inden træningsbanen kalder på ny. En ny slagplan skal lægges. Der er nye tre point at jagte.

< Tilbage til listen