Zander forventer en god fight i testen mod Thisted FC

12. februar 2020 - Thomas Jansen

Jammerbugt FC har meget at nå, inden tasken pakkes til træningslejren i Tyrkiet. Tirsdag blev AaB JS besejret 1-0, og nu blot to døgn senere gælder det Thisted FC i endnu en træningskamp.

Trods det at der er tale om en træningskamp, forventer Zander Hyltoft og resten af Jammerbugt FC lejren stadig en tæt og intens kamp, hvor der bliver gået til den i nærkampene. Og så har Zander et ønske om at få en lille revanche for sidst Thyboerne tørnede ud i Jammerbugten.

– Jeg forventer, det bliver en duelpræget kamp, men forhåbentligt en kamp vi går ud og sætter os på og styrer. Vi har trods alt en revanche til gode, eftersom de slog os ufortjent på hjemmebane sidste år.

Opgøret mod Thisted er sidste test, inden forberedelserne går ind i den næste fase, hvor der venter en træningslejr i Tyrkiet. Noget spillerne ser meget frem til.

– Man kan mærke alle på holdet ser frem til det. Det bliver fantastisk at komme lidt væk hjemmefra, især i disse grå tider. Forhåbentligt er vejret med os, når vi ankommer. Det er trods alt alfa og omega for en god tur, siger Zander Hyltoft og supplerer.

– Det bliver skønt at komme ned og spille på græs, og så bliver det dejligt, at komme afsted med drengene i en hel uge. Vi kan bruge en masse tid på at fokusere på at optimere, hvad der nu skal optimeres og ellers træne og have det sjovt.

Der er ingen tvivl om, at træningslejren i Tyrkiet vil gøre godt på flere parametre. Inden da skal der dog fightes i vintervejret en enkelt gang mere, når Thisted FC slår vejen forbi kunstgræsbanen torsdag aften d. 13. februar.

Der er kick off kl. 18.30.

< Tilbage til listen