Weekenden byder på spænding for U17 og U19 i hver sin ende af tabellen

10. september 2020 - Thomas Jansen

Af Kristian Larsen, Praktikant hos Jammerbugt FC.

Begge mandskaber håber på en sejr i weekendens vigtige opgør. U17 tager hjemme imod Thisted FC og U19 skal besøge Hjørring FK, der er ubesejret på hjemmebane.

Jammerbugt FC’s U17 mandskab var i weekenden på besøg hos Gug Boldklub, hvor kampen desværre endte 4-0 til hjemmeholdet, på trods af en lovende start.

– Man kunne faktisk ikke have håbet på en bedre start. Vi får et straffespark efter 15 sekunder, men misbruger desværre chancen og derefter går det faktisk stille og roligt ned ad bakke. De er et godt hold Gug, de spiller bolden simpelt, forklarer U17 cheftræner Kasper Bundgaard-Nielsen og uddyber kampen.

– De spiller den ned i hjørnerne og spiller på indlæggene, og så er de utroligt farlige på deres dødbolde, hvor de scorer tre af deres mål. Vi glemmer at dække op, men deres bolde og løb var lige, som de skulle være. De havde en god dag og vi havde en knap så god dag. På det sidste mål er vi bare uheldige, hvor målmanden var gået til den ene side, men bolden bliver afrettet i en tackling, så den ender i den anden side af målet.

Weekendens kamp bliver en hård kamp, hvor Thisted FC besøger Sparekassen Vendsyssel Arena. Thisted, der ikke har fået en sejr endnu, vil gøre alt for at kunne undgå nedrykning og hjemmeholdet vil ligeledes gøre alt for at lægge afstand til nedrykningsstregen.

– Det er kampen, der ikke må tabes, når man spiller på hjemmebane og imod Thisted FC. De ligger med 0 point og vi kan derved sætte afstand til dem og Viborg i bunden og ligeledes Helsted Fremad, som vi også skal have tre point fra, udtaler en resolut Kasper Bundgaard-Nielsen.

På trods af tidligere resultater, er Kasper optimistisk for fremtiden, der kan se frem til en bredere trup, når han skal udtage holdet.

– Der er kommet spillere til fra Aabybro Efterskole, der ér skiftet nu. Så nu kan vi også få stillet et mere afrundet hold uden for mange afbud. Vi er tolv til træning i dag mandag, og så kan vi supplere op med dem, der kommer hjem fra efterskole. Det begynder at se bedre og bedre ud og med en sejr i weekenden imod Thisted, så kommer vi i den rigtige retning. Jeg håber, at jeg i næste uge kan sige, vi har scoret en masse mål, men jeg er faktisk lidt ligeglad om vi vinder 1-0 eller 10-0, bare der kommer tre point på kontoen. Vi må bare ikke tabe og vi skal have vendt mentaliteten, afslutter en optimistisk og målrettet Kasper Bundgaard-Nielsen.

I den anden ende af tabellen ligger Jammerbugt FC U19, som i weekenden skal på besøg hos Hjørring FK.
Her har sejrherrerne muligheden for at komme á point med puljens nummer 2 og 3, da Jammerbugt FC og Hjørring FK ligger henholdsvis nummer 4 og 5 med samme antal point. Jammerbugt FC har dog en kamp til gode i forhold til de andre.

– Vi er to hold, jeg tror er meget lige. Det, jeg har hørt, er at vi måske er lidt mere fysisk stærke end dem, men de har nogle gode boldspillere, udtaler U19 cheftræner Tommy Pedersen og fortæller lidt om de strategiske perspektiver for weekendens kamp.

– De har tre spillere, der kommer ude fra AaB, der altid har været derude, så jeg tror, vi skal ud og tage dem lidt på fysikken. Det er også det, vi er bedst til, og slå nogle gode omstillinger. De spiller formationen 3-5-2, som jeg tror, vi kan udnytte til vores fordel. Det bliver en lige kamp og jeg håber selvfølgelig på, at vi kan få alle tre point, da vi har to rigtig vigtige kamp nu her. Hjørring i FK her i weekenden og Randers Freja i næste weekend. Det er to hold, vi gerne skulle have point imod.

På trods af den gunstige situation i tabellen forholder Tommy Pedersen sig konsekvent til målsætningen, netop at slutte i top 6 og dermed undgå nedrykning.

– Det er ikke noget, vi går efter som sådan. Vi sigter mere efter at kunne få sorteret de to fra, der ikke kommer med næste år. Vi fokuserer udelukkende på at kunne holde os i top 6. Alt yderligere er ren bonus. afslutter en målrettet Tommy Pedersen

U17 spiller lørdag kl. 11.00 på Sparekassen Vendsyssel Arena og U19 spiller lørdag kl. 16.00 på Hjørring IF’s Anlæg.

< Tilbage til listen