Voksende sejrssult og revanchelyst er brændstof mod Holstebro

4. april 2021 - Thomas Jansen

Det er top mod bund, når Jammerbugt FC mandag tager imod Holstebro på hjemmebane, og efter fire runder uden fuld forløsning er sulten efter tre point stor hos hjemmeholdet.

Selvom tabellen antyder, at Jammerbugt FC som storfavoritter har gode muligheder for netop fuldt pointudbytte, så giver fodbolden ingen garantier. Det er ikke uvant for Holstebro at møde et tophold. Faktisk har de i løbet af forårets første fire kamp mødt nr. 2, 3 og 4, og har hentet point i to af disse kampe via 0-0 resultater.

Netop 0-0 blev det også for Jammerbugt FC i seneste runde, hvor modstanderen var Brabrand på udebane. Et fornuftigt resultat mod et hold, der endnu ikke havde smidt point dette forår. Alligevel fornemmer man skuffelse over tabet af to point i Jammerbugt FC lejren. Ikke fordi resultatet var ufortjent, men fordi man vil mere end det.

– Jeg er selvfølgelig ikke tilfreds med et point set i lyset af, at vi tager til Brabrand for at hente alle tre, men som kampen udvikler sig, og begge hold har en god halvleg hver, så må vi sige at en uafgjort er et fair resultat. Vi spiller ganske enkelt en forfærdelig første halvleg, hvor intet desværre fungerer for os. Der er vi heldige, at kampen stadig står 0-0. Men vi går så ud og rejser os i anden halvleg, hvor det er os, der dominerer kampen, og jeg skal vel selv give os sejren i 88. minut, hvor jeg header en stor mulighed lige på keeperen. Så en svær udekamp, hvor vi må tage det ene point med hjem, og det positive fra anden halvleg, evaluerer Sead Gavranovic.

Og det er ikke kun Sead, som har misset målchancer i de seneste runder. Foråret begyndte ellers med et Jammerbugt FC hold, der scorede flittigt, og hvor målene kom fra alle hjørner af banen. Men selvom det er nogle minutter siden nettet har blafret, så er der alligevel ikke så langt ind over stregen, så længe chancerne skabes. Og det gør de, lyder det fra Jammerbugt FC’s offensiv spiller.

– Vi må desværre konstatere, at vi ikke har scoret i fire kampe i streg. Heldigvis synes jeg faktisk ikke der mangler så meget andet end de sidste marginaler og den sidste skarphed. Jeg havde været mere urolig, hvis ikke vi skabte chancerne. Men vi skal huske, vi er ikke blevet et dårligere hold på tre uger. Vi skal bare genfinde skarpheden og lige have den første prikket ind igen, så er jeg sikker på at målene nok skal komme igen, forsikrer Sead, der selv ikke plejer at holde sig tilbage foran målet.

Han og holdet sigter efter scoringer, og alle tre point, mandag, hvor det gælder hjemmekampen mod Holstebro. I seneste divisionsmøde mod Holstebro bankede Jammerbugt FC to kasser ind. Det samme gjorde Holstebro desværre også. Det andet langt inde i overtiden. Og så var der også det pokalexit, som netop Holstebro stod for i 2020’s sidste kamp. Det har Sead ikke glemt.

– Jeg forventer en kamp, hvor vi skal ud og revanchere de sidste par kampe. Vi bliver nødt til at gå ud og sætte os på tingene, da jeg forventer at Holstebro vil stille sig dybt mod os, og der skal vi ud og finde nogle værktøjer til at bryde dem op. De vil formentlig lure på deres omstillinger og dødbolde, hvor de er meget farlige. Men jeg forventer, at vi er topklar på hjemmebane, hvor vi sjældent taber, så tre point skal der hentes! Og så har vi jo også en revanche fra pokalen til gode, understreger en både mål- og pointsulten Sead Gavranovic, der trods respekt for mandagens modstander kun har en ting for øje. Sejr.

Der er kick off mod Holstebro på hjemmebane mandag d. 5. april. kl. 14.00.

< Tilbage til listen