Viktor Ahlmann forlænger med Jammerbugt FC

7. juni 2019 - Thomas Jansen

Jammerbugt FC angriber, Viktor Ahlmann, har forlænget sin aftale med Den Blå Bølge for yderligere halvandet år.

Der har været både gode og dårlige nyheder for Viktor Ahlmann de seneste uger. På den negative front, har et beskadiget ledbånd sendt Jammerbugt FC angriberen på sidelinjen. Men mon ikke det kan opvejes af den positive nyhed. Viktor er nemlig også nybagt far til en lille ny Jammerbugt FC fan, og kan de kommende uger fokusere på familien, nu hvor fodboldfremtiden er på plads.

– Jeg har egentlig ikke haft mange overvejelser omkring forlængelsen, da jeg synes, det virker logisk. Jeg er glad for at være i klubben og så passer det bare fint ind i min hverdag, forklarer en meget afklaret Viktor Ahlmann, der som en vaskeægte angriber sigter efter flere mål i fremtiden.

– Jeg har desværre ikke været helt så målfarlig i foråret, som jeg var inden jul, men jeg har været godt tilfreds med mit niveau og min andel i mange af målene. Så det er jo oplagt at sige, at jeg skal lave flere mål næste sæson, smiler Ahlmann, da han sætter ord på ambitionerne for den kommende tid.

Med et skadet ledbånd er tankerne så småt rettet mod næste sæson, hvor Viktor forventer at være klar til sæsonstart og ser frem til meget mere fodbold i den blå trøje.

– Personligt er jeg jo rendt ind i et delvis overrevet ledbånd, så min sæson er nok slut. Men det vigtigste for holdet er at forberede sig til den kommende sæson, hvor vi gerne skulle blande os i kampen om de sjove pladser i lidt længere tid end tilfældet har været i år, siger Ahlmann og fortsætter;

– Fodboldmotivationen er super fin, selvom der selvfølgelig er perioder, der er sjovere end andre. Men nu er der heldigvis et stykke tid til vinteropstarten igen, griner Viktor Ahlmann uden dog at lægge skjul på, at han bestemt ikke er tilhænger af lige netop den periode af sæsonen. Så er sommerens opstart mere spiselig for angriberen.

Selvom Ahlmann ikke er fan af de hårde vinteropstarter, så fremhæver Cheftræner, Bo Zinck, der på samme vis glæder sig over forlængelsen, at netop arbejdsindsatsen er et af de områder, hvor Jammerbugt FC angriberen har udviklet sig særligt positivt de seneste sæsoner.

– Det er en dejligt, en glædelig nyhed for os, at Viktor forlænger. Viktor er en dygtig dygtig fodboldspiller og har et højt niveau i 2. division. Vi har brugt lidt tid på at finde hinanden og har virkelig fået et godt samarbejde. Det er en fornøjelse at se den udvikling, Viktor har gennemgået, og han er i den bedste form længe. Han har arbejdet hårdt og kommer stærkt tilbage til den nye sæson. Sidst men ikke mindst er Viktor også en god fyr at have i truppen og jeg glæder mig over, at vi skal fortsætte samarbejdet de kommende sæsoner også, lyder det fra Bo Zinck.

Den kommende tid er nu reserveret til familiens nye medlem, inden en ny sæson med nye ambitioner venter Viktor Ahlmann og de blåblusede holdkammerater efter sommerpausen.

< Tilbage til listen