Viktor Ahlmann årets spiller i Jammerbugt FC

9. juli 2019 - Thomas Jansen

Jammerbugt FC angriber, Viktor Ahlmann, kunne gå fra forårets sidste træning og på sommerpause med kåringen som årets spiller.

Selvom sæsonen 18/19 sluttede på en trist note, med en skade, der holdt Viktor ude af den afsluttende del af sæsonen, havde den hurtige og direkte angriber gjort nok til at fortjene ekstra anerkendelse for sin indsats sæsonen igennem.

– Viktor har gennemgået en fantastisk udvikling. Det gælder konditionelt og mentalt, og har været klart bedste mand over sæsonen, forklarer cheftræner, Bo Zinck, og uddyber;

– Han har arbejdet for holdet, været farlig i vores offensiv og i det hele taget en vigtig spiller for os. Jeg tror på, der er flere mål i Viktor, men han er stadig en ung fyr og der er meget mere i vente, er jeg sikker på. Han har vist virkeligt højt niveau til 2. division, og det er fuldt fortjent, at han er årets spiller, understreger Bo Zinck.

Selv går den blåblusede frontman altid efter at score flere mål, men er samtidig bevidst om alt det andet, der også bidrages med, og som i høj grad har ligeså stor værdi for holdet. Eksempel vis er der også en lang række assists i Viktors sæsonstatistik.

– Det er da et stort skulderklap, at få, og fedt at vide, at trænerne er glade for det stykke arbejde, man laver, lyder det fra en glad og ydmyg Viktor Ahlmann, der anerkender holdkammeraternes andel i kåringen.

– Jeg synes, vi som hold har arbejdet rigtig hårdt for hinanden og især i første halvdel af sæsonen spillede vi ofte noget flot fodbold. Personligt synes jeg, at mange af mine offensive aktioner er lykkedes og derfor er slutproduktet også blevet bedre i form af enten mål eller assist, lyder det fra Ahlmann, inden han ser frem mod den nye sæson, hvor nye mål skal indfries.

– Som hold forventer jeg egentlig meget af det, som vi udførte i den her sæson. Vi skal arbejde stenhårdt og bygge på vores spil med bolden. Og så skal vi selvfølgelig være med omkring de sjove pladser i endnu længere tid, end vi var i år. Omkring mine egne ambitioner, så vil jeg da gerne lave flere mål og assists. Det er trods alt det, man som angriber primært er sat på banen for, smiler årets Jammerbugt FC spiller.

< Tilbage til listen