UT vil se intenistet i svær udekamp mod Ringkøbing IF

21. maj 2019 - Thomas Jansen

Med sejren i B 93 har Jammerbugt FC vundet sin anden udekamp i streg, og med i tankerne, er det måske slet ikke så skidt, at der venter endnu en af slagsen allerede onsdag aften.

Her gælder det Ringkøbing IF, et hold Jammerbugt FC besejrede to gange i efterårets gruppespil – begge gange med 2-1.

I det igangværende oprykningsspil har Jammerbugt FC som nævnt vundet de seneste udekampe. En i Vanløse og senest imod B 93 i lørdags, hvor det endte med en 2-1 sejr efter de blåblusede havde været nede med 0-1 i en kort periode. Målscorer til 2-1 og således match vinder, Morten U. Thomsen, ser tilbage på sejren og derefter frem mod, hvad der forhåbentlig bliver den næste af slagsen.

– På trods af at B 93 kom tidligt foran i kampen, så synes jeg egentlig, vi startede fint. Vi satte os på spillet og kæmpede os ind i kampen og kort tid efter deres mål, får vi et korrekt dømt straffe, som bringer balance i regnskabet. Vi vidste på forhånd, at B 93 var et godt spillende mandskab. Derfor var det en kamp, hvor der skulle spilles med musklerne og fightes hele kampen igennem, hvilket blev belønnet kort inde i 2. halvleg. Herefter synes jeg vi kontrollerer kampen indtil de sidste 15 minutter, hvor det var rent skydetelt mod vores mål. Men en god forsvarsindsats og fight gjorde, at vi kunne trække os sejrsrigt ud af kampen, evaluerer målscorer Morten UT, inden han hurtigt må omstille sig og tænke på den næste kamp.

Her kan han og holdkammeraterne bruge sejren som løftestang til endnu en god præstation, men det er de ikke ene om. Ringkøbing IF kommer nemlig også med en frisk sejr i bagagen.

Ringkøbing IF, der ellers har haft et hårdt forår fyldt med nederlag, slog nemlig selveste topholdet Skive IK – og så endda på udebane. En flot skalp for oprykningsspillets nr. 10.

– Det var dejligt, at tage til Nordjylland med tre point og fornyet selvtillid, som vi får brug for allerede på onsdag, hvor det gælder Ringkøbing, indleder UT om onsdagens udekamp og fortsætter;

– Ringkøbing har haft en svær start, men har brudt en kedelig stime sidste weekend med en 1-0 sejr over Skive. Så de kommer ligesom os med en sejr i bagagen og fornyet selvtillid. Derfor bliver det en hård kamp, hvor vi skal vise samme intensitetsniveau som mod B 93, hvis vi skal have point med hjem fra Ringkøbing.

Jammerbugt FC har dog generelt gode erfaringer med Ringkøbing IF. Ud af de 10 seneste opgør har Jammerbugt FC trukket sig sejrigt ud af de 7, mens 2 er endt uafgjort og kun en enkelt kamp er endt i nederlag.

10 point skiller de to hold fra hinanden i tabellen, inden onsdagens aftenmøde i Ringkøbing. Her der kick off kl. 19.00 på Green Arena.

< Tilbage til listen