Unge Tobias Thorhauge har bidt sig fast i divisionstruppen

10. marts 2020 - Thomas Jansen

Jammerbugt FC’s divisionstrup rummer en række spillere af egen avl. Senest er det Tobias Thorhauge, som er rykket op fra klubbens U19 hold, og han har allerede gjort sig positivt bemærket i forårets træningskampe.

Den unge angriber er således kommet på tavlen to gange og han har i det hele taget gjort et godt indtryk hos trænerstaben siden skridtet op i divisionstruppen.

– Tobias var allerede i efteråret fast med ved flere træninger og har i perioden bygget godt på sit spil. Han har udviklet sig meget og var topscorer på andetholdet samt flittigt scorende på vores U19 mandskab også. Han er ydmyg og villig til at lære, og er i det hele taget spændende at arbejde med. Vi skal dog være tålmodige, men der er uden tvivl et stort potentiale, vurderer cheftræner Bo Zinck om den unge angriber.

Selv er Tobias Thorhauge, der også var udtaget til forårspremieren, dog uden at få spilletid, også tilfreds med udviklingen. Men han har også sult efter meget mere. Samtidig sikrer den unge spillers fornuft og realisme, at han ikke lader sig rive med, men i stedet arbejder stenhårdt skridt for skridt på vej ind mod en plads på holdet.

– Springet har jeg sigtet efter i noget tid. Jeg har de sidste par år været med oppe og træne med en gang imellem, og der har jeg kunnet mærke niveauforskellen. Denne forskel har været medvirkende til at fastholde mit fokus og min motivation for at udvikle mig som fodboldspiller. Det har for mig været et godt og stort spring. Det er udfordrende og spændende, lyder det entusiastisk fra den målrettede Tobias Thorhauge, der er glad for fodboldforårets start.

– Det var dejligt at få scoret to mål, nu hvor jeg ikke formåede at lave mål i første træningskamp trods chancer. Med den position jeg spiller, er det for mig altid vigtigt, at få scoret, siger angriberen og runder af med et kig ind i den nærmeste fremtid.

– Mine ambitioner på den korte bane er at holde fokus på min træning og udvikling. På den lange bane er ambitionerne sådan set de samme, men med fast plads på holdet.

Om der bliver en plads på holdet allerede i den kommende weekend, hvor Jammerbugt FC hjemme møder Brabrand, må tiden vise, men det tyder på, at Thorhauge er stemplet ind i divisionstruppen for at blive.

< Tilbage til listen