U19 mandskabet tog kampen op imod topholdet Thisted FC

23. oktober 2020 - Thomas Jansen

Af Kristian Larsen, praktikant hos Jammerbugt FC

Der var lagt op til en stor udfordring i sidste weekend, hvor U19 mandskabet tog imod topholdet i gruppen Thisted FC, der inden opgøret toppede gruppen med otte sejre og ét enkelt nederlag.

Det suveræne tophold overvandt også hjemmeholdet Jammerbugt FC med cifrene 2-0, men de fik ikke sejren uden kamp og i den forbindelse har vi talt med U19 cheftræner Tommy Pedersen

– Jeg synes langt hen ad vejen, vi spillede en rigtig fin kamp. Vi spillede lige op med dem, men de var lidt mere skarpe end os i nogle episoder, hvor de får scoret deres første mål. Så presser vi selvfølgelig til sidst, hvor de så får scoret til slutresultatet 2-0. Vi spillede som sagt helt lige op med dem, og der manglede ikke så meget, men der manglede lige det sidste for at være på niveau med dem. De har nogle dygtige spillere.

I næste weekend gælder det Viborg FF på hjemmebane, der ligger 1 point under nedrykningstregen og de vil formodentligt gå efter alle 3 point i weekendens opgør.

– De ligger jo kun med et point under stregen og vi har hørt de har fået lidt af deres divisionsspillere med, for at kunne overleve i rækken. Så det kan godt være et forstærket hold, vi møder. Det var det i hvert fald, da de mødte Thisted, og lige så da de mødte Hjørring i forrige weekend og vandt 3-0. Så de kommer herop for at vinde og se, om de kan overhale Hjørring. Så det bliver en spændende og ikke mindst lige kamp igen.

For Jammerbugt FC’s eget vedkommende hedder det på nuværende tidspunkt stadig 5. pladsen med kun 4 point op til 2. pladsen og hele 10 point ned til Viborg FF på 7. pladsen lige under nedrykningstregen. Men Tommy Pedersen forholder sig stadig til målsætningen.

– Vi har ikke helt sikret vores top-6 målsætning. Det kan stadig gå galt, men så er der to hold med 10 point under, der skal overhale os. Det er usandsynligt, men det kan ske. Så vi håber selvfølgelig på at vi lukker den allerede denne weekend, afslutter en resolut U19 cheftræner, Tommy Pedersen.

Kampen imod Viborg FF bliver spillet på lørdag d. 24/10 kl. 11.00 på Sparekassen Vendsyssel Arena.

< Tilbage til listen