U19 mandskabet sikrer med sejr målsætningen med tre spillerunder tilbage

31. oktober 2020 - Thomas Jansen

Af Kristian Larsen, praktikant hos Jammerbugt FC

Jammerbugt FC’s U19 mandskab tog i lørdags imod et nedrykningstruet Viborg FF mandskab, der kom til Jetsmark med et håb om tre point for at kunne snige sig over stregen.

Omvendt var Jammerbugts U19 mandskab fast besluttet på at sikre sig top-6 placeringen. For at det kunne lykkes, skulle de som minimum have et point fra de ivrige midtjyder.

Kampen blev en tæt affære med cifrene 3-2 i Jammerbugts favør og dermed sikrede U19 mandskabet sig deres top-6 placering med tre spillerunder til gode. Jammerbugt FC ligger således på fjerdepladsen i puljen med 19 point. 13 point ned til Viborg FF under stregen og 3 point op til FS Holstebro på andenpladsen. Vi har i den forbindelse fået en udtalelse fra U19 cheftræner, Tommy Pedersen, om hans syn på kampen.

– Kampen i sig selv blev lige så tæt, som vi havde regnet med, specielt når man tænker på at de kommer med tre spillere fra deres divisionshold. I starten af kampen skulle vi dog have lukket det, hvor vi egentligt har et hav af chancer, vi ikke får scoret på, og så får vi begået et dumt straffespark, de scorer på og kommer så foran 1-0. Vi kom heldigvis hurtigt igen og får udlignet, og å kommer vi også forholdsvis hurtigt foran 3-1 i starten af anden halvleg. De får så scoret til 3-2, men jeg synes egentligt, vi har godt styr på resten af kampen, så en fin kamp og et godt resultat, runder cheftræner Tommy af og forholder sig til den nu sikret top-6 placering.

– Jeg synes, det er imponerende med vores trup. Vi er kun 15 mand, så det er rigtig flot, at vi har nået målsætningen allerede tre kampe, inden sæsonen er slut. Det er jeg sgu lidt stolt over, hvor meget drengene har knoklet for det.

Og netop de 15 mand, de har i truppen, er normalt set en lidt tynd trup, hvis der kommer skader, afbud mm. Specielt hvis man tager covid-19 med ind i ligningen.

– Vi har sådan set været lidt heldige kun at have én skade i løbet af sæsonen, men ellers har der kun været småting. Så har der været et par enkelte ude med hensyn til corona, hvor de skulle testes, men det er sådan set det. Så vi har været lidt heldige med hensyn til skader og derved kunne stille med stærkest, eller i hvert fald næsten stærkest opstilling hver gang.

På lørdag gælder det topholdet i gruppen, Thisted, der indtil videre har ni sejre, en uafgjort kamp og kun et enkelt nederlag i bagagen og dermed også topper gruppen betydeligt med 6 point ned til andenpladsen og altså kun tre spillerunder igen. Thisted vil naturligvis se efter at få sikret førstepladsen i puljen allerede på lørdag, men selvom Jammerbugt FC’s U19 mandskab har sikret sig overlevelse, er det ikke en ligegyldig kamp for dem.

– Nu kan vi jo spille frit imod dem igen. De er jo et godt hold, men de spiller jo også næsten for ingenting, da de jo næsten er sikret førstepladsen. Så vi vil spille frit, køre på og kæmpe for at få flest mulige point her de sidste tre kampe. Vi vil gerne vinde de sidste kampe, det er klart. Vi vil jo gerne så langt op i tabellen som muligt, men jeg må sige at målsætningen var dog det vigtigste for os, afslutter en tilfreds og optimistisk U19 cheftræner Tommy Pedersen.

Kampen imod Thisted bliver spillet på lørdag d. 31/10 klokken 12.30 på Thisted FC’s kunstgræsbane.

< Tilbage til listen