U17 giver ikke op i kampen for overlevelse

17. oktober 2020 - Thomas Jansen

Af Kristian Larsen, praktikant hos Jammerbugt FC

Jammerbugt FC’s U17 mandskab kæmper fortsat for at overleve i rækken og efter de seneste to kampe ser det nu svære ud end nogensinde før.

De forgangne to kampe bød på et 2-0 nederlag til bundholdet Viborg FF og i lørdags et 4-0 nederlag til topholdet Hjørring FK.

U17 mandskabet spillede forrige weekend imod Viborg, hvor en sejr kunne have set dem rykke over to nedrykningskandidater i Thisted FC og Helsted Fremad IF, men sådan skulle det ikke helt gå til

– Vi har faktisk en god optakt til kampen, da vi i løbet af ugen fik en stor sejr i pokalen over Aars. Da vi så kommer til Viborg, tror vi desværre, vi stadig løber på Aars stadion og det er det samme niveau vi spiller på, og det blev vi straffet for, forklarer en brødebetynget U17 cheftræner Kasper Bundgaard-Nielsen og understreger holdets præstation.

– Kollektiv nedsmeltning vil jeg kalde det. Der er ikke nogen, man kan pege fingre ad og ikke nogen der gør det bedre end andre. Generelt set en dårlig dag på kontoret, måske en af de dårligste. Det giver selvfølgelig ikke så meget selvtillid, når vi weekenden efter møder det absolutte tophold med maksimumpoint. Den kamp starter egentligt fint. Vi starter med et defensivt udtryk, med vilje, hvor de har bolden og det er fint. De har i første halvleg én eller to store chancer og kommer ikke rigtigt til mere. Vi rammer dem lidt på et par omstillinger, men vi får ikke rigtigt slutproduktet på. Dog er vi deroppe og får dem skræmt lidt defensivt. De får så scoret efter 25, men stadig samme kampbillede fra det minut og indtil de sidste 10 minutter, hvor vi mister koncentrationen og de scorer tre af deres mål på de sidste 6 minutter.

På trods af hvad de seneste præstationer signalerer ,er der stadig forbedringer at komme efter på U17 mandskabet.

– Vi står stærkere defensivt. Tager man udgangspunkt i at Hjørring FK er det bedste hold og vi er et af de hold, der skal ende over stregen, så holder vi dem nede på et minimum af chancer i forhold til den første kamp, så der er bestemt fremgang. Vi mangler bare at putte den ind i den anden ende.

Denne weekend er der igen lagt op til en udfordring for U17 mandskabet, der skal møde puljens nummer to, Ikast FC, samarbejdsklub med FC Midtjylland.

– Vi kender jo ikke holdet som sådan, da det er en udskudt kamp. Men det er ét af de hold, der slås om anden/tredjepladsen. Så en svær opgave imod et hold, der også får ligaspillere hentet ned fra FC Midtjylland, hvor vi også skal være vågne. Hvis vi kan spille, som vi gjorde imod Hjørring rent defensivt og kan vi få puttet den ind i den anden ende, så tror jeg på overraskelsen, afslutter en optimistisk og fortrøstningsfuld Kasper Bundgaard-Nielsen.

Kampen imod Ikast FC bliver spillet på Ikast FC’s stadion søndag d. 18/10 kl. 15.00.

< Tilbage til listen