Tro på point trods tophold på udebane

26. november 2021 - Thomas Jansen

Slutspurten på efterårssæsonen blev sat ind i sidste runde hjemme mod AC Horsens, og her lagde Jammerbugt FC ud med at snuble. 1-4 endte det, og nu skal holdet rejse sig igen mod Lyngby BK.

Det er i sig selv sin sag på udebane mod de tidligere Superliga-proffer. Sidst, i det modsatte opgør, blev det da heller ikke til point, men kampen var tæt og derfor er troen også stærk på succes denne gang. Ikke mindst fordi Jammerbugt FC kun er vokset med opgaven siden Lyngby BK besøgte Jammerbugten tilbage i juli måned.

– Jeg husker kampen som værende meget intens og i store dele af kampen meget tæt. Vi bliver snydt for et straffe i kampen på hjemmebane, og ellers var kampen meget åben. Men der er ingen tvivl om, at de var utrolig gode på bolden, fortæller Jammerbugt FC’s Max Møller, der selv var på måltavlen i det modsatte opgør, der endte med 2-1 til fredagens værter.

Her forventer Jammerbugt FC’s offensivspiller mere af det samme fra Lyngby, der lige nu ligger til oprykning. Dog vurderer han, at han og holdet har rykket sig betydeligt siden sidst og tror derfor på succes trods opgavens omfang.

– Jeg forventer en mega fed kamp med høj intensitet, og med sikkerhed på en udebane, som bliver svær at hive tre point med fra. Jeg forventer også, at vi kommer ud med et mere sammentømret hold, hvor vi denne gang har spillet en del flere kampe sammen, end da vi første gang mødte Lyngby, forklarer Max og fortsætter.

– Lyngby er et ekstremt godt hold, hvilket også kan ses på tabellen og i klubbens historie, da de er nedrykkere fra Superligaen. De kommer helt sikkert til at sidde mest på bolden og spillet, men jeg forventer stadig, at vi kan stå imod deres hårde pres og snuppe en sejr.

Det har været et efterår med op- og nedture for Jammerbugt FC spillerne. Ganske som forventet efter oprykningen til landets næstbedste række. Men selvom den seneste oplevelse var en nedtur, så har holdet vist sine klare styrker nok til at vide, at er alle mand klar på dagen, så er fællesskabet stærkt nok til at bide skeer med alle hold i rækken.

– Der er ingen tvivl om at et 1-4 nederlag hjemme mod AC Horsens har lagt en dæmper på et ellers flot efterår. Men jeg ved, at vi har et stærkt hold med mange gode kompetencer, som kan være med til at give os endnu flere point i de sidste to kampe, runder Max Møller af, inden han og holdkammeraterne stiger på bussen mod Sjælland.

Startfløjtet lyder kl. 19.00 fredag d. 26. november på Lyngby Stadion.

< Tilbage til listen