Tirsdag står den på pokalbold i Aabyhøj

3. august 2021 - Thomas Jansen

Tirsdag aften triller Jammerbugt FC truppen til Aabyhøj, hvor det gælder 1. runde i Sydbank Pokalen mod Jyllandsserie-mandskabet Aabyhøj IF.

Mens tirsdagens modstander først skyder turneringen i gang i den kommende weekend, så har det været nogle hårde uger for Jammerbugt FC-spillerne, som har taget hul på en ny tilværelse i NordicBet Ligaen. Efter point i premieren ude mod Hvidovre IF, blev det til et snævert 1-2 nederlag hjemme mod Lyngby BK i fredags.

Her leverede Jammerbugt FC ellers en god og solid holdpræstation i en kamp, hvor nytilkomne Marcus Sloth Jørgensen blev kåret til kampens spiller. En kåring han sætter pris på, men som alligevel overskygges af skuffelsen ved at misse pointene.

– Jeg vurderer min præstation til at være godkendt, men det har ikke den store betydning i sidste ende, da jeg spiller fodbold for at vinde. Omvendt, så var der fine situationer med og uden bold. Men der skal bygges på, da jeg vil forbedre mit spil op i banen, så jeg kan være med til at aktivere mine holdkammerater noget mere, lyder det målrettet og ambitiøst fra den energiske midtbanespiller, der i størstedelen af de to første kampe har vikarieret i midterforsvaret.

Tirsdag går turen tilbage mod Aarhus, hvor Marcus Sloth Jørgensen spillede sin fodbold, inden han denne sommer kom til Jammerbugt FC. Her er han er faldet godt til i sine nye omgivelser og han har en stor tro på at han og holdet har det, der skal til, for at skabe en god sæson i både NordicBet Liga og Sydbank Pokalen.

– Jeg oplever, at vi er et hold, som har en enorm tro på vores koncept og spil, og det resulterer i, at vi flere gange er tæt på at gøre det onde ved Lyngby. Forskellen på dem og os er, at vi ikke er kyniske nok foran mål, som de var. Vi skal have mere output af vores overtalssituationer og ikke mindst chancer. Hvis vi får arbejdet med det, føler jeg vi kan være en trussel for mange hold i denne række, fortæller Marcus, inden han slipper Lyngby kampen og NordicBet Ligaen for at se frem mod tirsdagens pokaldyst.

I de seneste to kampe har Jammerbugt FC måtte acceptere en rolle som underdog, men tirsdag indtager de blåblusede favoritrollen. Men det har kostet kræfter at træde op på et højere niveau og derfor skal holdet nu spille sine kort rigtigt, så der er kræfter til både at spille sig videre i pokalturneringen og hente point i den kommende kamp i NordicBet Liga hjemme mod FC Fredericia.

– Jeg tror posen bliver rystet, så andre også kan få muligheden for at vise sig frem. Men med samme formål som i andre kampe, at vi spiller for at vinde. Pokalkampe er bare fede at spille. Om man er underdog eller favorit, så har hvert hold det samme mål, om at se hvor langt man kan komme i de her knald og fald kampe, forklarer Marcus Sloth Jørgensen, inden bussen pakkes og gps’en stilles til Aabyhøj, og derfra forhåbentlig videre til næste runde.

Der er kick off på Aabyhøj Stadion tirsdag d. 3. august kl. 18.30.

< Tilbage til listen