Tæt opgør og god test i Skive

9. februar 2019 - Thomas Jansen

Lørdag formiddag testede Jammerbugt FC formen af mod divisionskollegaerne fra Skive IK, og som det også har været tilfældet i turneringen, blev det en jævnbyrdig dyst.

Dagens værter fra Skive trak dog det længste strå efter de 90 minutters træningskamp, da hjemmeholdet vandt en snæver 1-0 sejr. En sejr scoret på et tvivlsomt straffespark.

– Jeg er ærgerlig over at de skal have lov at få sådan et mål. Det var vel også deres eneste målchance i de første 45 minutter, hvor vi ellers holder dem godt, sagde cheftræner Bo Zinck efter kampen.

Trods irritationen over målet, var Bo Zinck dog langt fra utilfreds med dagens kamp og indsats.

– Når det så er sagt, så var det en rigtig god test mod et godt hold. Jeg synes også, at vi gør god figur. Som hold så det rigtig fint ud både defensivt og i forhold til at skabe chancer. Det var en lige og virkelig god kamp, hvor begge hold skabte chancerne til mere den sidste halve time. Vi så fine ud i mange aspekter af spillet og blev testet godt af Skive. Det vi skal arbejde videre med herfra er at blive skarpere foran mål, skabe lidt flere chancer og så ellers bevare den gode defensive organisation, fortalte cheftræneren og rundede opsummerende af;

– Så alt i alt var det et dårligt resultat, men en god indsats, og lige i denne fase af sæsonen, er indsatsen jo nok vigtigere end resultatet.

Næste træningskamp for Jammerbugt FC er mod Silkeborg KFUM d. 15. februar. En kamp, som spilles i Vrå.

< Tilbage til listen