Stærke Middelfart venter i svær hjemmekamp

7. maj 2021 - Thomas Jansen

Med fem sejre på stribe skal Jammerbugt FC forsøge at holde kadencen hjemme mod rækkens nr. 5 Middelfart, som ikke giver sig frivilligt i kampen om en plads i top 6.

Middelfart åbnede foråret som lyn og torden, og formåede ligeledes at sejre fem kampe i træk. Herefter ramte fynboerne to nederlag, inden de i seneste runde fandt tilbage på vindersporet med i sejr hjemme over FC Sydvest.

Det stærke fynske mandskab fik en hård start på sæsonen tilbage i august sidste år, men siden har Middelfart fået fat og holdet er nu at finde i den eftertragtede top seks, hvor de uden tvivl har i sinde at blive.

Netop det har Jammerbugt FC sikret sig og nu sættes kræfterne ind på at forsvare topplaceringen, hvilket ikke levner plads til mange pointtab i hvad der ser ud til at blive fem forårsfinaler for de blåblusede.

Historikken fortæller os at det bliver tæt mod Middelfart, men der er ikke tvivl i Jammerbugt FC lejren. Her går mand ind på græsset på Sparekassen Vendsyssel Arena for at vinde.

– I øjeblikket mener jeg, at troen på at vi kan vinde hver kamp er afgørende. Vi bliver ved med at presse hinanden på træningsbanen, så vi kan opretholde det høje niveau i kampene, lyder det fra Lasse Storvang, der var på måltavlen i sidste runde, hvor det blev til en 3-2 sejr ude over SfB Oure, som også holder til på Fyn.

Nu står der Fynboer på den anden side af midterlinjen igen og angriber Lasse Storvang er ikke i tvivl om, at det er en af de større opgaver, der venter Jammerbugt FC mandskabet lørdag.

– Jeg ser Middelfart som en af ligaens bedste trupper på papiret. Det er altid et svært hold at spille imod, især hvis Middelfart lige rammer dagen, så bliver det en svær udfordring for os, advarer Lasse Storvang, som håber de tilbagevendte tilskuere kan skubbe på og bidrage med de sidste procent, som bliver afgørende for kampens udfald.

– Det var dejligt at se tilskuere tilbage på stadion sidst vi spillede hjemme. Det er altid sjovere at spille fodbold foran mange mennesker – det medfører også ofte, at man lige kan yde et par procenter mere.

I det hele taget handler det om sammenhold, hvis sejren skal hives i land for sjette runde i træk. Alle skal byde ind, hvis missionen skal lykkes.

– Nøglen til sejr bliver at stå sammen som hold, spille hurtigt og være effektive foran målet, slår Lasse Storvang fast, inden et sidste træningspas skal klares forud for opgøret mod Middelfart.

Der er kick off på Sparekassen Vendsyssel Arena lørdag d. 8. maj kl. 14.00.

Du kan læse mere om billetkøb og gældende Covid-19 restriktioner på stadion via dette link: https://jammerbugtfc.dk/info-om-billetkoeb-og-covid-19-restriktioner-paa-stadion/

Vi ses på stadion – skulder ved skulder, når den blå bølge ruller.

< Tilbage til listen