Stærk præstation gav point i Middelfart

27. oktober 2019 - Thomas Jansen

Jammerbugt FC formåede ikke helt at starte, hvor holdet slap i 4-0 sejren over FC Sydvest og fik således en lidt hakkende start på Fyn.

Det kostede en tidlig scoring til værterne, som allerede efter syv minutters spil bragte sig i front. Et fladt skud fra kanten af feltet fløj mellem de mange spillere, studsede græsset det helt rigtige sted lige foran Emil Kobberup i Jammerbugt målet og fortsatte i nettet. En hård start på en svær udebane.

Men Jammerbugt FC fik, som minutterne gik, rystet den kedelige start af sig og rejste sig stærkt. Holdet arbejdede sig tilbage ind i kampen og bl.a. Sonny Jakobsen havde en god mulighed efter flot forarbejde af Christian Rye. Mod slutningen af de første 45 minutter fik Jammerbugt FC også bolden i nettet efter et flot angreb, men der blev fløjtet offside i situationen.

Da pausefløjtet lød var Jammerbugt FC således stadig bagud. Dog var holdet bestemt stadig med i kampen og havde tilmed så småt sat sig på spillet.

Den tendens blev kun forstærket i 2. halvleg, hvor Jammerbugt FC skabte flere gode muligheder. Heriblandt også et straffespark efter indskiftede Max Møller blev nedlagt i feltet. En sjælden gang måtte anfører Christian Rye imidlertid se keeperen vinde duellen fra 11-meter pletten.

Jammerbugt FC spillerne havde dog ikke i sinde at forlade Middelfart tomhændet. De fortsatte de gode takter og efter godt en times spil blev Sead Gavranovic sendt mod baglinjen af Christian Rye. Fra baglinjen sendte Sead et fladt indlæg mod forreste stolpe, hvor Morten U. Thomsen kom glidende i det våde græs og skubbede bolden i kassen til en udligning.

Et velfortjent mål i en jævnbyrdig kamp, hvor det var hårdt arbejde på en regnvåd bane. Jammerbugt FC holdet havde alligevel mere at byde ind og fem minutter før tid havde Morten U. Thomsen endnu et godt forsøg inde i feltet. Men denne gang røg bolden forbi mål.

Der var yderligere drama de sidste minutter, da et dobbelt gult blev vekslet til et rødt for Middelfart. Herefter blev det ikke til mere i en ellers god divisionskamp. Jammerbugt FC havde skaffet sig et flot og vigtigt point, men havde været tæt på alle tre.

– Som udgangspunkt er man vel glad for at få et point med hjem fra Middelfart, men som kampen udvikler sig fra det 30. minut og frem, så er jeg faktisk skuffet over, at vi ikke får alle tre. Det ville jeg gerne have haft, sagde cheftræner Bo Zinck efter kampen. Han sad tilbage med blandede følelser.

– Vi starter tvivlsomt det første kvarter og konsekvensen af det er, at vi kommer bagud. Det var langt fra acceptabelt. Men vi arbejder os tilbage i det og sætter os på tingene. Bl.a. i 1. halvleg får vi underkendt et mål for en tvivlsom offside. I pausen for vi rettet nogle ting til og det gør, at vi kommer ud med et andet udtryk i 2. halvleg. Vi vinder samtlige vores dueller og får scoret et rigtig godt mål ved UT. Dertil brænder vi et straffespark, og det jeg vil kalde et rullende straffespark. En kæmpe chance i feltet. Derudover har vi en lang række hjørnespark, som er lige ved og næsten. Så jeg synes, vi bød op til alt det vi kunne, for at få tre point i Middelfart. Men jeg er stolt af drengene, der leverer en fantastisk udekamp, som vi også havde talt om var nødvendigt, hvis vi skulle få point hernede. Og det er vel kulminationen på en periode med rigtig gode præstationer og det skal vi tage med til næste weekends kamp mod Næsby, lød det uddybende fra Zinck, der helt fortjent havde ros til sine spillere.

Med det ene point holdet Jammerbugt FC sig i top 6, inden den gælder endnu en udekamp på Fyn den kommende weekend.

Middelfart – Jammerbugt FC: 1-1 (1-0)
07’ 1-0 Peter Kristensen, Middelfart
64’ 1-1 Morten U. Thomsen, Middelfart

Jammerbugt FC: Emil Kobberup – Glenn Rask (Simon Jensen), Søren V. Pedersen, Nikolaj Lyngø, Mads Larsen – Sead Gavranovic, Zander Hyltoft, Sebastian Mourier (Max Møller), Christian Rye – Sonny Jakobsen (Victor Ahlmann), Morten U. Thomsen.

< Tilbage til listen