Snævert nederlag i træningskamp mod Brabrand

1. februar 2019 - Thomas Jansen

Jammerbugt FC tabte træningskampen mod Brabrand med 2-1 efter en kamp, hvor de blåblusede spændte ben for sig selv med nogle store fejl.

Der var dog tale om en lige test mellem de to divisionshold og det var Jammerbugt FC som kom bedst fra start, da Morten U. Thomsen efter en fejl fra Brabrand bragte de blå foran 1-0.

Efter pausen var det Jammerbugt FC, der lavede fejlene og på få minutter fik værterne fra Brabrand vendt opgøret til deres fordel med to scoringer.

Jammerbugt FC var tæt på at udligne til sidst, da et forsøg prellede af på overliggeren. Begge hold havde sine perioder og sine chancer, men det blev ikke til mere. Brabrand vandt kampen 2-1 og selvom der i store træk var tale om en god dyst med fine offensive aktioner, så var det fejlene, der fyldte i den efterfølgende evaluering.

– Vi var sådan set ok på bolden og skaber også chancerne, men defensivt var det ganske enkelt ikke godt nok. Vi giver for meget væk og laver store fejl, der koster mål. Det går bare ikke, når turneringen ruller. Så skal vi altså steppe op, og det fik vi en reminder om i dag. Det skal vi forbedre fremover, men det var fint at få en reminder om det nu, fortæller Bo Zinck, der trods nederlaget ser tilbage på en god træningskamp.

– Det var en god øvelse for os mod et godt hold. Så på den måde var det helt som det skulle være, og det er vi godt tilfredse med. Men vi har fået nogle ting at tænke over. Jo, vi kunne og skulle have scoret mere, men Brabrand har også deres chancer. Men det er vores egne fejl, der koster og det skal skæres helt væk, hvis vi vil spille med i toppen af rækken, lyder det bestemt fra cheftræneren, der stadig har tid til at arbejde med holdet og spillet, inden det går løs i turneringen.

Forude venter endnu en intens træningsuge og flere træningskampe, inden de blå bølge for alvor ruller ud i jagten på point.

< Tilbage til listen