Sead vil have ny hjemmesejr mod stærkt udehold

4. oktober 2019 - Thomas Jansen

Seneste hjemmekamp bød på en fantastisk fodboldkamp, hvor Jammerbugt FC leverede på højt niveau og sejrede sikkert med 3-0 over Dalum IF. Denne weekend skal de blåblusede forsøge at gøre kunsten efter hjemme på Sparekassen Vendsyssel Arena mod VSK Aarhus.

Kun et enkelt point skiller de to hold, inden weekendens duel og efter alt at dømme, er der en spændende divisionsdyst i vente lørdag middag.

– Jeg forventer, at vi går ud og leverer igen. Præstationerne har været gode, selv da vi taber i Brabrand, leverer vi en god præstation. Den kynisme, vi havde i begge ender sidst vi var på hjemmebane, den skal findes frem og så skal vi bare klø på, lyder det dejligt optimistisk fra Jammerbugt FC’s Sead Gavranovic, der dog samtidig erkender, at seneste rundes 1-3 nederlag ude til Brabrand var svær at rumme.

– Brabrand kampen var hård for os, da vi egentlig føler, vi leverer, det der skal til og skaber de chancer, der skal til, for at vinde en svær udekamp. Så vi står med en følelse af, at vi leverer godt, men laver for mange fejl i vores dårlige perioder og ikke scorer mål nok i vores gode. Lige nu mangler vi noget kynisme i begge ender, og det skal vi ud og finde igen, siger han.

Det er denne kynisme, eller skarphed, som har været et tilbagevendende tema for de blåblusede denne sæson. Det har kostet point på dage, hvor præstationen har været til mere. Sådan var det som nævnt ikke sidst bølgen rullede på Sparekassen Vendsyssel Arena, hvor det endte med fuldt pointudbytte. Det samme er målet lørdag middag, og Sead er klar over, at der skal arbejdes for sagen.

– VSK Aarhus er en oprykker, som har gjort det rigtigt godt. De skal ikke undervurderes på nogen måder, da de har slået nogle rigtig dygtige hold, blandt andre Thisted FC og AB, minder Sead Gavranovic.

Disse sejre er hentet på udebane, hvor aarhusianerne har været klart bedst dette efteråret. Med undtagelse af et enkelt, er det på farten VSK Aarhus har hentet sine point. Denne statistik har Sead i sinde at bryde med lørdag, hvor det i stedet er Jammerbugt FC’s hjemmebanestatistik, der skal have endnu et boost.

– De kommer formentlig og står dybt, så jeg forventer, at vi kommer til at have bolden meget, og at de lurer på omstillinger. Så må vi ud og finde værktøjerne til at få scoret nogle mål, men samtidigt skal vi være knivskarpe på deres kontrastød, da de er livsfarlige, fremhæver Jammerbugt FC’s offensivspiller og understreger:

– Vi skal have tre hjemmebanepoint mere på lørdag.

Der er kick off lørdag d. 5. oktober allerede kl. 12.00, så lad stadionplatten afløse frokosttallerknen og kom ud og bak drengene op til endnu en vigtig hjemmesejr på Sparekassen Vendsyssel Arena. Her er der på ny sørget for gratis entre og godt selskab.

Skulder ved skulder, når den blå bølge ruller!

< Tilbage til listen