Premieredag endte i off-dag

9. marts 2019 - Thomas Jansen

Der var på forhånd ingen tvivl om, at Jammerbugt FC åbnede foråret med en svær udebanekamp mod Aarhus Fremad, men det var formentlig få, som havde forudset en øretæve på hele 0-4.

Men det var den barske virkelighed efter forårets første 90 minutter. Hvad der skulle have været en jævnbyrdig og tæt fight, endte i en sikker og fortjent sejr til værterne fra Aarhus.

Fire gange måtte Jammerbugt FC hente bolden ud af eget net, og de to af gangene efter standardsituationer. Det første mål kom efter et lille kvarters spil og efter endnu et kvarter havde Aarhus Fremad fordoblet sin føring. Det var en første halvleg, hvor stort set intet fungerede for Jammerbugt FC og der var nok at snakke om i pausen.

Spillemæssigt blev det da også lidt bedre efter pausen, men ikke nok til at vende tilbage i kampen. Jammerbugt FC skabte lidt mere fremad banen, men havde en holdmæssig off-day både defensivt og offensivt. Det udnyttede værterne til fulde med yderligere to scoringer i de sidste 45 minutter. På dagen havde de blåblusede intet modsvar, og efterfølgende var det svært at sætte ord på præstationen.

– Det var bare overhovedet ikke godt nok. Jeg ved ikke, hvad jeg skal sige til det. Jeg er ærlig talt rystet lige nu. Det var hele vejen rundt og jeg har aldrig oplevet lignende præstation. Skuffet dækker det bare ikke lige nu, og med dette spil kan vi glemme alt om at gøre os gældende i toppen af rækken. Det var skidt både defensivt og offensivt. Vi får skabt lidt mere efter pausen, men det er en fuldt fortjent Aarhus Fremad sejr. De var ganske enkelt på et andet niveau end os i dag. Det eneste positive er, at vi trods alt ikke har så langt hjem fra Aarhus, for det her skal vi bare videre fra hurtigst muligt. Heldigvis er der kamp igen om en uge, og der skal i den grad lægges en helt anden indsats for dagen, hvis vi vil kunne se hinanden i øjnene, lød det kort og kontant fra en særdeles skuffet Jammerbugt FC cheftræner efter forårets første kamp.

En kamp, som i den grad mindede om, at 2. division ikke tillader slinger i valsen. Lad det være lektien på denne premieredag og lad så ellers denne kamp gå i glemmebogen hurtigst muligt. Forhåbentlig kommer der en reaktion i kommende weekends hjemmekamp, hvor det for Jammerbugt FC mandskabet handler om at komme op på hesten igen og vise sit sande ansigt med en sejr.

Aarhus Fremad – Jammerbugt FC: 4-0 (2-0)
13’ 1-0 Andreas Damgaard, Aarhus Fremad
29’ 2-0 Mathias Nygaard Kristensen, Aarhus Fremad
61’ 3-0 Esben Lauridsen, Aarhus Fremad
72’ 4-0 Frederik Høgh, Aarhus Fremad

Jammerbugt FC: Emil Kobberup – Glenn Rask, Søren V. Pedersen, Zander Hyltoft, Bardhec Bytyqi (Mads Larsen) – Michael Byskov, Christian Rye, Allan Høvenhoff, Sead Gavranovic (Morten U. Thomsen) – Viktor Ahlmann, Sonny Jakobsen (Max Møller).

< Tilbage til listen