Optakt med Henning Pedersen: Blokhus FC – AaB II

7. april 2009 - Kent Budolfsen

 

Af Torben Pedersen

Nederlaget på Fyn er glemt, og i morgen (Skærtorsdag) venter der en ny opgave for truppen, samt de "nye" fans der under kampen i Odense skabte god stemning.

Mod AaB har fangruppen hjemmebane-debut, med alt hvad der dertil hører. Og det vil på ingen måder gå stille for sig, skulle jeg hilse og sige.

Creperuller, Konfettiregn, STOR-tromme, megafon og tudehorn samt de uundgåelige højt råbene stemmer, er bare lidt af scenariet der venter på Jetsmark Stadion.

Fangruppen og spillerne er klar – Er du??… Så mød op mod AaB.

Optakt med Henning Pedersen:

Ingen karantæner eller skader fra sidst, og en trup der bare vil revanchere det der skete i Odense. Det bliver AaB det skal gå ud over, og spiller er helt klar:

 – Vi er klar til at rejse os igen. Vi har justeret de udfald der var under kampen på Fyn. Der var rigtig mange gode ting at tage med derfra, og det skal vi fortsætte med mod AaB, siger cheftræner Henning Pedersen.

 – AaB er det bedste af alle SAS-Liga reserverne i 2. division Vest. Det er virkeligt gode spillere, samt en masse rutine. Så uanset hvad der er med mod os, venter der en svær kamp, men selvfølgelig er vi klar til at tage alle 3 point, slutter Henning Pedersen. 

< Tilbage til listen