Op og nedtur for Jammerbugt FC’s U19 hold

16. oktober 2020 - Thomas Jansen

Af Kristian Larsen, praktikant hos Jammerbugt FC.

U19 holdet har i to de forrige kampe mødt puljens nummer to og tre, FS Holstebro og VSK Aarhus, hvilket resulterede i en sejr og et nederlag.

– Vi spillede forrige weekend imod Holstebro, hvor vi vandt 4-3. En meget rodet kamp, fordi det er et offensivt hold. Vi kommer heldigvis godt foran, men så kommer de så tilbage lidt til sidst. 4-3, det siger lidt sig selv at det var meget frem og tilbage og det var det også langt hen ad vejen, men det var vigtigt vi fik sejren i forhold til at vi næsten er kommet i mål med vores top-6 målsætning. Det var alt i alt en ok kamp. Vi spiller ikke godt, men vi vinder og det var det vigtigste, vil jeg sige, fortæller en tilfreds U19 cheftræner Tommy Pedersen og taler videre om mandskabets kamp i den forgangne weekend.

– I Aarhus spillede vi meget bedre, men taber. Sådan er det lidt mærkeligt nogle gange, men det gjorde vi. Vi kom frem til et hav af chancer, store chancer, som vi ikke får scoret på og det har været lidt et tema, at vi scorer for lidt på vores chancer. Vi skal bruge alt for mange chancer for at score vores mål, synes jeg. Men det var en rigtig god fodboldkamp. VSK Aarhus står rigtig godt til os og de synes også, vi står rigtig godt til dem. Så det blev en god fodboldkamp, men det kan man ikke bruge til så meget, når man gerne vil vinde.

Men selvom resultat ikke altid ender, som man gerne vil have det, er der stadig noget at tage med.

– For drengene tror jeg, det var meget lærerigt. Der blev virkelig gået til den og kampen var generelt meget lige. Dét var en kamp på marginalerne, som de så vinder på et straffespark i slutningen af kampen. Igen, en fin kamp, men man gider ikke at tabe, siger U19 træneren.

På trods af forbedringer i spillet kan Tommy Pedersens U19 mandskab se frem til en stor udfordring i weekenden, hvor de tager imod puljens absolutte tophold, Thisted FC, der efter 9 kampe har vundet 8 og tabt én enkelt kamp.

– Det er bare et rigtig godt hold. De er klart de bedste i rækken. Igen et hold der er stærke offensivt og generelt ikke har nogen dårlige spillere på nogen pladser. Men jeg tror ikke, det er et hold, vi ikke har nogle chancer imod, men vi skal spille op til vores bedste, så kan vi godt matche dem, lyder det fra en optimistisk Tommy Pedersen.

Den fastsatte målsætning som sæsonen igennem har heddet top-6 kan allerede være en mulighed i netop kampen imod Thisted, da Jammerbugt FC’s U19 mandskab kun mangler 1 point for at sikre sig den målsætning.

– Det er ikke engang sikkert, vi behøver det ene point, da de andre hold også skal mødes, men der skal gå meget galt for at det ikke er sikkert. Det ville selvfølgelig være fedt at komme ud og få det ene point til weekenden og få den fuldstændigt lukket. Man vil altid gerne have de point, så man i hvert fald er sikker. Men selvom vi får lukket målsætningen, slapper vi ikke bare af, det er ikke det, der er meningen med det og selvfølgelig giver det en ro alligevel. Vi har jo egentligt været heldige med skader, hvor vi kun har haft den ene med Marcus, der blev skadet i knæet i kampen forleden, men ellers har vi faktisk været fri for skader heldigvis. Vi er jo ikke så bred en trup længere, men dem der er her kommer fint og træner og går til den. Det er fedt at se, at de unge gerne vil det, så det ene point tror jeg vi tager i weekenden, afslutter en resolut Tommy Pedersen.

Kampen imod Thisted FC bliver spillet lørdag d. 17/10 kl. 13.00 på Sparekassen Vendsyssel Arena.

< Tilbage til listen