Nyt momentum skal bygges yderlige op i Dalum

9. april 2021 - Thomas Jansen

Det lykkedes at hive en 1-0 sejr i land hjemme over Holstebro i sidste weekend. Det er forhåbentlig nok til at Jammerbugt FC nu er ude på den anden side af en svær periode på fire kampe uden mål og med kun to point. Om det er tilfældet, får vi svar på den kommende lørdag.

Her går turen nemlig til Fyn, hvor Dalum IF venter i kampen om nye tre point – et slag, der skal slås på almindelig græs denne gang.

Men selvom det ikke er blevet til så mange mål og sejre i runderne før Holstebro, så har Jammerbugt FC bevaret en solid defensiv base i de fleste af kampene, og med det som afsæt har holdet arbejdet sig ud af udfordringerne. Og selvom troen og topplaceringen er forblevet intakt i perioden, luner det nu altid, når sejren kommer i hus.

– Det er altid dejligt med en sejr, især efter fire kampe uden fuldt pointudbytte. Sejren giver samtidig mere energi på træningsbanen, hvor humøret altid er bedre efter tre point. Så nu skal der bare knokles på indtil næste weekend, så vi kan få tre mere, fortæller Simon Jensen, der har været central for Jammerbugt FC defensiven de seneste runder. Han understreger, at det handler om holdet og en fælles arbejdsindsats.

– Defensivt arbejder hele holdet som en enhed, hvilket gør det svært for vores modstander. Samtidig er vi alle klar til at løbe den ekstra meter for sidemanden. Jeg vil nok også fremhæve, at vi alle kender hinanden utroligt godt, hvilket også er en klar fordel, vurderer Simon Jensen, som udover at glæde sig over den stærke defensiv bestemt også nyder, når tingene lykkes i den anden ende af banen.

– Det har været frustrerende ikke at kunne få bolden i kassen, så det var godt for hele holdet endelig at få lavet et mål.

Nu skal der bygges på. Som runderne i foråret spilles, bliver toppen i rækken, og dermed kampen om en placering mellem de seks bedste, nemlig kun tættere og tættere. Derfor er der ikke plads til at snuble over for mange bump på vejen – heller ikke når det lørdag gælder Dalum, der fra en placering som nummer ni også jagter en top 6 plads.

Odense-mandskabet fik en flot forårsstart med en sejr i Valby over Frem. Siden har holdet haft det svært, men i sidste runde blev det igen til point, og det mod en af de nærmeste konkurrenter i form af Aarhus Fremad.

Sidst Dalum IF og Jammerbugt FC tørnede sammen, var det den blå bølge, der med en 4-1 sejr tog alle tre point. Det er hensigten at gentage succesen lørdag.

– Forventningerne er klart, at vi fortsætter hvor vi slap mod Holstebro. Det bliver en tæt kamp, som mange andre. Vi skal holde nullet og score nogle mål, lyder det fokuseret og kort fra Simon, som forventer et hjemmehold, der vil angribe kampen.

– Dalum er et godt hold og ligger nummer ni. De vil helt sikkert også med i top 6. Derfor har de brug for tre point. De er på hjemmebane og vil helt sikkert komme som lyn og torden. Vi skal derfor være klar fra start, så det bliver os, der får de tre point med hjem, slår forsvarsspilleren fast.

Simon Jensen og Jammerbugt FC spiller mod Dalum IF lørdag d. 10. april kl. 14.00 på Dalum Stadion.

< Tilbage til listen