Ny U19 træner og styrket talentudviklingsteam

5. maj 2021 - Thomas Jansen

Ved sæsonens afslutning tiltræder Mikkel Holm som ny cheftræner for Jammerbugt FC U19, mens nuværende og mangeårige cheftræner, Tommy Pedersen, indtræder i ny rolle som talentkoordinator i U19 og U17 regi.

Dermed styrkes et i forvejen stærkt talentteam omkring U17 og U19, der ligesom klubbens øvrige ungdomshold er en vigtig prioritet.

– For det første er vi glade for at Tommy bliver i klubben som U17 og U19 talentkoordinator. Tommys jobsituation kræver større fleksibilitet i hverdagen, og her har vi fundet en rigtig god løsning for alle parter. Tommy har været her i mange år og kender klubben ud og ind. Han kan i den nye rolle hjælpe både Kasper på U17 og vores nye mand Mikkel på U19, og på den måde være en vigtig støtte i dagligdagen, lyder det fra en glad Bo Zinck, der er sportslig ansvarlig, og således også ser frem til samarbejdet med den nye U19 træner Mikkel Holm, der allerede nu deltager i træningpas hos klubbens talenthold.

– Mikkel har gjort et godt indtryk. Han har spillet 2. division i Vejgaard og har været assistenttræner for holdet også. Han passer godt ind hos os. Er hårdt arbejdende og vil noget med sin fodbold. Han stiller krav og arbejder meget seriøst. Så vores unge spillere får en rigtig dygtig og talentfuld træner ind. Det ser vi frem til. Faktisk er han allerede lidt i gang, idet han laver en glidende overgang med Tommy. Dermed er der tid til at lære klubben at kende og se, hvordan vi gør det, inden han selv tager over.

Tommy Pedersen står i spidsen for U19 holdet sæsonen ud, men har så småt taget hul på samarbejdet med Mikkel Holm, og ser frem til at bidrage til talentudviklingen i en ny rolle.

– Jeg glæder mig til at hjælpe vores talenttrænere og være bindeleddet, de kan gå til, når der er brug for sparring eller hjælp i forbindelse træning, kamp osv. Jeg skal sådan set sørge for, at det hele fungerer, og at vi flytter os i samme retning på bedst mulige vis, så vores spillere får de bedst mulige vilkår. Det bliver et godt samarbejde, er jeg sikker på, og forhåbentlig kan det bidrage til, at vi løfter os endnu mere, lyder det fra Tommy Pedersen.

Netop det at løfte niveauet og skabe bedst mulige rammer for de unge spillere er noget af det, der har trukket Mikkel Holm til Jammerbugt FC. Den unge træner kommer fra en assistenttrænerrolle i Vejgaard B, hvor han tidligere også var aktiv som spiller og anfører. Mikkel, der oprindeligt er fra Vestjylland, glæder sig til at lære spillerne at kende og har allerede fået et godt førstehåndsindtryk.

– Det er et hold, som virkelig brænder for det og som vil det her. De spiller for at opnå noget. Det synes jeg, er tiltalende som træner og så synes jeg, det er et spændende projekt, der er i klubben. Der sker mange ting uden for banen og sportsligt er der samtidig rigtig mange spillere fra klubbens egne rækker, som kommer ind og bliver en del af divisionstruppen. Og det er jo interessant at være en del af, og arbejde på at gøre spillerne endnu bedre og få endnu flere ind på klubbens seniorhold. Det er min motivation, fremhæver Mikkel Holm, der ser det som en stor fordel allerede nu at kunne være en del af setup’et, og således observere for stille og roligt at bygge relationerne op, inden det går løs efter sommer.

< Tilbage til listen