Nulløsning hjemme mod VSK Aarhus

6. oktober 2019 - Thomas Jansen

Jammerbugt FC måtte lørdag middag nøjes med det ene point, da VSK Aarhus var på besøg på Sparekassen Vendsyssel Arena til efterårets 11. spillerunde.

Det var ikke et resultat, der bragte de store smil frem hos de blåblusede spillere, som var gået ind til kampen med det klare mål at hente en sejr og alle tre point. Mere tilfredse var gæsterne formentlig. De fik, hvad de var kommet efter.

Men Jammerbugt FC havde trods forsøget ikke gjort nok til at vinde opgøret. Gæsterne gjorde det da også svært, ved at stå meget lavt og vente på Jammerbugt FC spillerne, som havde svært ved at finde en vej igennem den meget kompakte aarhusianske defensiv.

De første femten minutter af opgøret kæmpede hjemmeholdet lidt med at finde hinanden og finde sine positioner på banen, og det gav en lidt hakkede start. Det blev bedre som kampen skred frem, men offensive spil fandt aldrig hele melodien denne lørdag.

Defensiven havde til gengæld styr på gæsterne, der kun fik plads til en enkelt chance i løbet af de 90 minutter. Jammerbugt FC skabte lidt mere. Efter små 20 minutter var det Bardhec Bytyqi med Jammerbugt FC’s første forsøg. Det blev fulgt op af en mulighed til Max Møller og nogle lige ved og næsten situationer inden pausen.

2. halvleg kom til at ligne 1. halvleg til forveksling. Sead Gavranovic havde efter 50 minutter en god mulighed, som endte med et hjørnespark. Det endte lidt tilfældigt med at blive kampens største chance, da bolden sprang på træværket.

Jammerbugt FC kom lidt mere frem på banen, men fortsatte med at have svært ved at få fart, præcision og kreativitet i angrebene. Zander Hyltoft havde et har hug fra distancen, men tættere kom Jammerbugt FC ikke og de blåblusede måtte gå fra grønsværen uden scoringer og med det ene point.

Summa summarum havde Jammerbugt FC leveret en præstation, hvor de ikke levnede gæsterne meget indflydelse, og havde derfor fortjent sit point. Men på den anden side heller ikke mere, da chancerne i den anden ende forblev få og små.

Nu venter en udebanetur til Gladsaxe, hvor AB inviterer ind til en formentlig anderledes og mere åben kamp. Indtil bliver Jammerbugt FC hængende på sin ottendeplads i tabellen.

Jammerbugt FC – VSK Aarhus: 0-0 (0-0)

Jammerbugt FC: Emil Kobberup – Christian Rye, Mikkel Konnerup, Søren V. Pedersen, Mads Larsen – Bardhec Bytyqi (Bayan Fenwick), Zander Hyltoft, Sebastian Mourier, Sead Gavranovic – Max Møller (Sonny Jakobsen), Viktor Ahlmann (Morten U. Thomsen)

< Tilbage til listen