Nikolaj Lyngø vender tilbage til Jammerbugt FC efter USA ophold

5. juli 2019 - Thomas Jansen

Nikolaj Lyngø, med en fortid i bl.a. AaB, har skrevet en 1-årig kontrakt med Jammerbugt FC.

Sidste efterår var midterforsvaren Nikolaj Lyngø, med stor succes, udlejet fra AaB til Jammerbugt FC. Det førte til et spændende tilbud fra USA, hvor Nikolaj Lyngø har tilbragt det seneste halve år. Nu er den unge midterforsvarer tilbage i den blå trøje, og det er en vinder, der vender tilbage, og som med både sit spil og sin personlighed kan være med til at løfte niveauet i truppen.

– Vi har holdt kontakten og Nikolaj havde et stort ønske om at komme hjem til Jammerbugt FC. Et ønske vi i klubben delte, fortæller Jammerbugt FC cheftræner, Bo Zinck, og fortsætter;

– Nikolaj er fyldt med godt humør, han er en vindertype og i det hele taget en god fodboldspiller, som passer godt ind. Da Nikolaj forlod klubben i vinters var han blandt rækkens absolut bedste midterforsvarer og han har kæmpe kompetencer. Nu håber vi, at vi sammen kan gøre Nikolaj endnu bedre og videreudvikle ham til et højere niveau. Nikolaj har udviklet sig i AaB, men er jo en af vores egne, da han også har spillet her i ungdomsårene. Så det er på alle måder en fantastisk nyhed og jeg er virkelig glad for, at dette er lykkedes. Det vidner også om den kvalitet vi som klub efterhånden kan tilbyde, at vi kan tiltrække spillere af denne kaliber. Men der er også folk i og omkring klubben, som har gjort et godt stykke arbejde, for at få det her til at ske.

Nikolaj Lyngø var ikke i tvivl om sit næste skridt i fodboldkarrieren, og nu ser den unge og sultne forsvarsspiller frem til at tage hul på sæsonen.

– At vende tilbage til Jammerbugt FC lå som det første stik i kortene. Det er en klub, som jeg kender og var meget tilfreds med på alle parametre i forbindelse med mit seneste ophold her. Ord som tryghed og respekt, er ting, som jeg har vægtet højt, forklarer Nikolaj og uddyber;

– Mine personlige ambitioner er, at jeg skal finde tilbage til det niveau, jeg forlod klubben med, og så lægge på i forhold til det. På den længere bane vil jeg yderst gerne prøve at opnå en ny fuldtidskontrakt. Så der skal lægges på og kæmpes en vis del ud af bukserne, hvis den drøm skal realiseres, lyder det vanligt ambitiøst og med målrettet fra Nikolaj, inden han runder af med at sætte ord på sine forventninger på holdets vegne til den komme sæson.

– Mine ambitioner for holdet er, at vi vender tilbage med den attitude og vinderstime, som var her, da jeg forlod klubben i vinters. Og med det afsæt, regner jeg med, og håber på, at vi 100 pct. kan spille op mod rækkens store drenge i kampen om en oprykningsplads.

Nikolaj Lyngø vender tilbage til Jammerbugt FC efter et kortere ophold hos Hartford Athletic i den amerikanske USL.

< Tilbage til listen