Nedrykningsopgør blev en dårlig dag på kontoret for Jammerbugt FC’s U17 hold

31. oktober 2020 - Thomas Jansen

Af Kristian Larsen, praktikant hos Jammerbugt FC

U17 mandskabet spillede søndag en vigtig kamp for kampen om overlevelse i rækken imod Helsted Fremad. En kamp der blev til et målrigt opgør med cifrene 8-3, desværre i midtjydernes favør.

Vi har i den forbindelse talt med U17 Cheftræner Kasper Bundgaard-Nielsen

– Vi havde inden kampen 6 point, Helsted 7 point og så er der Viborg, der ligger med 5 point. Så det ligger vel imellem os tre om nedrykning og der trak Helsted det længste strå i weekendens kamp og står nu med trumferne på hånden, inden de sidste tre kampe, fortæller en lettere slagen U17 cheftræner Kasper og uddyber weekendens opgør.

– Jeg synes egentligt, vi starter fint, hvor vi i de første 5 minutter har en 3-4 chancer, der godt kunne have givet mål. Første gang, de er oppe omkring vores mål, laver vi et forsvarskoks, de udnytter og scorer til 1-0. Derefter prøver vi stadig og får også et par chancer, inden de kommer på 2-0. Derefter går det bare stærkt og vi er bagud 5-0 ved pausen, uden egentligt at have været farlige i de sidste 25 minutter af første halvleg.

Kampens betydning gør naturligvis også, at der blev satses lidt mere end normalt, da holdet kom bagud og det har muligvis også spillet ind i dette opgør med de mange scoringer.

– Vi sadler om ved 4-0, hvor vi går op og presser dem højt oppe på banen. Det gør selvfølgelig også at de kan fange os på nogle omstillinger. Men de er heldige på dagen, synes jeg. De scorer på det de kommer i nærheden af og vi forsvarer dårligt. I pausen sadler vi helt om til et mere offensivt udtryk, hvor vi presser dem og vil egentligt køre med et helbanepres. Vi får også presset dem til at lave fejl, men vi får bare ikke scoret, lyder det fra cheftræneren, som dog kunne se sit hold finde vej til målet flere gange.

– Vi får scoret til 5-1, men de scorer så et par mål til 8-1. Vi scorer derefter to mål, hvor vi presser dem højt, erobrer bolden oppe omkring deres felt og får bolden sparket ind. Inden da har vi 2-3 chancer, der trillede lige forbi stolpen. Det kunne sagtens have været en kamp som, hvis vi havde scoret på vores chancer, havde været endt 8-8. Men ind ville bolden ikke og de scorede på de chancer, man kun scorer på én ud af hundrede gange. Kort sagt ramte de dagen og vi ramte slet ikke dagen. Hvis man kan sige at vi spillede dårligt i Viborg, så spillede vi endnu værre i Helsted, forklarer en tydeligt frustreret cheftræner Kasper Bundgaard-Nielsen og uddyber holdets chancer for overlevelse i rækken.

– Vi kan måske nøjes med 6 point, hvis vi er heldige og Helsted højest får 1 point i de sidste tre kampe. Vi skal selvfølgelig bevare håbet så længe, det er matematisk muligt. En af dem, der også ligger over os, er Thisted. Dem kan vi også tage point fra. De er heller ikke sikret endnu. Får vi tre point i Thisted og skaber overraskelsen imod Gug eller Ikast på hjemmebane, så er det stadigt matematisk muligt og det vil vi selvfølgelig gå efter.

Og netop Gug er næste udfordring for U17 mandskabet. Et opgør der i den modsatte kamp endte 4-0 i Aalborgensernes favør.

– Det var en kamp, hvor vi var rigtig dårlige på dødbolde defensivt. De scorer tre ud af deres fire mål på dødbolde og deres fjerde på en bold, der bliver rettet af. Kan vi holde os fra at give dem dødbolde i nærheden af vores eget felt og samtidigt få prikket bolden ind i deres ende, så har vi en chance. Det er et hold, der er til at tale med, men det er samtidigt et hold, der ligger nummer tre i tabellen og det er der jo en grund til. Men vi går efter den. Vi spillede tidligere godt op imod puljens nummer to, Ikast, hvor vi egentligt godt kunne have fortjent at gå derfra med et uafgjort resultat, uden at nogle ville være utilfredse med det. Det kan godt være vores spil bare matcher topholdene bedre end bundholdene. Kan vi sige, at vi får seks point imod Gug og imod Ikast, så vil det jo se helt anderledes ud. Vi spillede op med Randers, vi spillede op imod Ikast og vi har vundet over Thisted, der ligger lige under toppen. Så som jeg nævnte, er det stadig matematisk muligt, så vi går selvfølgelig efter den, men vi kan ikke selv afgøre det længere, afslutter en både optimistisk og realistisk Kasper Bundgaard-Nielsen.

U17 Mandskabet skal allerede gå efter den på lørdag d. 31/10 kl. 11.00, hvor de tager imod Gug B på Sparekassen Vendsyssel Arena.

< Tilbage til listen