Michael Stokbro: Dejligt at være i gang igen

12. januar 2022 - Thomas Jansen

Mandag blev lyset atter tændt over træningsanlægget og Jammerbugt FC-spillerne trodsede kulden og løb ud til første træning. Heriblandt Michael Stokbro, som så lovende takter, men også erkender at der er udfordringer.

Udskiftningerne inden forårsforberedelserne har været større end normalt i både spillertrup og trænerteam. Derfor var Michael Stokbro, der gennem flere sæsoner ikke har været i tvivl om, hvad han har skulle forvente, når han tjekkede ind til årets første træning, anderledes spændt denne gang.Jeg mødte spændt ind en time før træning for at se det hele an og hilse på nye folk, da jeg vidste, at der ville være en større udskiftning denne gang, indleder Michael Stokbro kort efter årets første træning er vel overstået.

Selvom der denne gang er flere ændringer, end Stokbro og holdkammeraterne har været vant til de senere år, så forløb den første træning nu nogenlunde, som sådan nogle nu engang gør.

– Vi fik sagt pænt velkommen til hinanden og fik sat nye folk ind i omgivelserne, inden vi i samlet flok gik op på banen. Og så snart træningen gik i gang, syntes jeg allerede, at man kunne begynde at se, hvilke kvaliteter de forskellige prøve-spillere stod for. Niveauet var egentlig meget godt, taget i betragtning af at flere lige er landet, forklarer Michael Stokbro og tilføjer.

– Det var utrolig dejligt at få rørt en bold igen, efter man udelukkende har kunne holde sig i gang med intervalløb og styrkepas hen over vinteren.
Med første træning i benene, ruller den blå bølge så småt igen. Men der er mange træningstimer forude, før formen for alvor indfinder sig.

– På nuværende tidspunkt er det svært at sige, hvor vi står som hold. Vi har heldigvis en række træningskampe mod gode modstandere. Disse kampe skal bruges på at implementere den spillestil, der passer bedst, ud fra den sammensætning vi er som trup, siger Stokbro, som med de aktuelle forandringer, også ser aktuelle udfordringer. Det ser den altid arbejdsomme spiller frem til at få arbejdet med den kommende tid.

– Det bliver en spændende og udfordrende tid, som jeg ser frem til at komme i gang med. Nu handler det bare om at spænde hjelmen og tage arbejdshandskerne på, understreger Stokbro.

Jammerbugt FC spiller på udebane mod Viborg FF fredag aften.

< Tilbage til listen