Med fornyet energi tager Jammerbugt FC imod profilfyldte HB Køge

11. september 2021 - Thomas Jansen

Der er langt over 100 danske A-landskampe på trænerbænken, utallige Superligakampe i spillertruppen og masser af kvalitet i øvrigt på det HB Køge hold, Jammerbugt FC søndag skal forsøge at besejre.

Trænerduoen Daniel Agger og Lars Jakobsen har fået samlet et særdeles slagkraftigt hold. Et hold, som dog har haft svært ved at få fat om sæsonen her i den indledende fase.

Det startede ellers fremragende for den sjællandske klub, som i 1. runde vandt 2-0 ude over AC Horsens. Siden har HB Køge, bl.a. grundet en række skader, haft svært ved at finde melodien rent pointmæssigt. Senest blev der dog hentet et point i 2-2 kampen mod hjemme mod Vendsyssel FF.

Et kig på tabellen sætter forventninger om et jævnbyrdigt opgør søndag. Både Jammerbugt FC og HB Køge har 5 point og har scoret 6 mål. Søndagens gæster har dog lukket 4 mål færre ind i processen, og HB Køge er da også favoritter til at hente sæsonens anden sejr. Det er der ikke tvivl om.

Men Jammerbugt FC jagter også sæsonens sejr nummer to, og med batterierne genopladet ovenpå en tiltrængt landskampspause, er der ny energi i både krop og sind.

– Det er skønt at være tilbage på banen igen og vi glæder os til kampen mod HB Køge, indleder Jammerbugt FC anfører Christian Rye, der som resten af truppen igen er at finde på træningsbanerne efter et par fridage.

– Pausen har helt sikkert gjort noget for os. Vi har været presset i starten og vidst, at vi hver gang skulle løbe nogle ekstra kilometer. Det har vi gjort, men resultatmæssigt har vi fået et lille dyk, og derfor tror jeg, det har været et godt tidspunkt at få et lille afbræk fra det hele. Vi kommer nu tilbage med fornyet energi og skal tilbage på sporet igen, fortæller Rye.

Han og holdkammeraterne kan forvente hård modstand denne søndag. Og på lægterne er der god grund til at slikke sig forventningsfuldt om munden med sigte på at få en på opleveren med alle de fodboldpersonligheder, der tjekker ind på Sparekassen Vendsyssel Arena. Det er heldigvis ikke der, Christian Rye og co. er rent mentalt, selvom kaptajnen på ingen måde er i tvivl om, hvem han skal stå over for søndag. Fokus er fuldt ud rettet mod at løse opgaven og hente point.

– Det er et hold, jeg havde forventet lå i toppen nu. Jeg ved godt, at de også har haft en del udskiftning, men det er hold, som jeg mener er langt bedre, end hvor de ligger nu. De har nogle tidligere store profiler i Superligaen, er ekstremt dygtige med bolden og har, hvad der skal til, for at være tophold i Superligaen. Så mon ikke det er et spørgsmål om tid, men jeg håber, vi kan forværre deres lille krise, eller hvad det nu er, når vi går på banen søndag. Vi har haft andre svære kampe, hvor vi også har være godt med. Så HB Køge kan se frem til noget modstand på søndag, smiler Christian Rye afslutningsvis fra træningsanlægget, uden dog at levne den mindste tvivl om, at han og holdkammeraterne har i sinde netop at give søndagens gæster kamp til stregen.

Der venter endnu et spændende NordicBet Liga brag med masser af danske fodboldprofiler på Sparekassen Vendsyssel Arena denne weekend. Der er kick off kl. 14.00 søndag d. 12. september. Lad os samle en stærk 12. mand bag den blå bølge og gøre det svært for udehold at hive point med hjem fra Jammerbugten.

Du kan købe din billet til kampen via linket herunder, og nu du er i gang, så køb endelig til naboen også. Vi ses på stadion, når den blå bølge ruller!

https://eventjammerbugt.dk/event/jammerbugt-fc-hb-koege/

< Tilbage til listen