Mathias Mortensen sætter sin fodbold på stand by

7. januar 2021 - Thomas Jansen

Midtbanemanden, Mathias Mortensen, sætter fodboldkarrieren på standby og er således ikke at finde på træningsbanen, når det nye fodboldår skydes i gang.

Mathias, der kom til Jammerbugt FC fra Vejgaard B i sommers, stopper grundet sit civile job, hvor en ny roller kræver arbejdstider, der er uforenelige med divisionsfodboldens krævende kalender.

– Jeg må desværre erkende, at jeg ikke har tiden grundet arbejde. Det har selvfølgelig været et utrolig svært valg at stoppe i Jammerbugt FC, og mange overvejelser har været oppe at vende. Men i sidste ende har jeg måtte tage denne beslutning, forklarer Mathias Mortensen, som kan se tilbage på en god tid i den blå trøje.

– Det har været fantastisk, og en stor fornøjelse at være en del af denne trup. Jeg har lært utrolig meget på et halvt år og har haft nogle gode oplevelser trods den korte tid, lyder det fra den centrale midtbanespiller, der endnu ikke ved, hvad fodboldfremtiden bringer, udover at der for en stund må drosles ned på denne front.

Der er i Jammerbugt FC lejren fuld forståelse for beslutningen, men afgangen af Mathias Mortensen beskrives også som godt og grundig træls. Cheftræner Bo Zinck lader derfor også døren stå åben, hvis der igen skulle blive tid til at snøre støvlerne i det daglige.

– Det er super ærgerligt, at Mathias stopper. Selvom han ikke har været i klubben så længe, så har han allerede indtaget en god rolle, og han har gjort det godt både på og udenfor banen. Vi har været glade for hans bidrag og han er gået direkte ind på holdet for dag et. Så vi er kede af at miste Mathias, men har samtidig fuld forståelse for situationen, siger Bo Zinck og tilføjer.

– Jeg ville gerne have arbejdet længere tid med Mathias. Han har efterladt et rigtig godt indtryk og jeg håber, det kan blive et på gensyn. Men for nu ønsker vi held og lykke med jobbet udenfor banen og så lader vi døren stå åben for et eventuelt gensyn i fremtiden, hvis muligheden opstår.

Fra Jammerbugt FC skal der til Mathias Mortensen lyde et stort tak for indsatsen i den blå trøje og et ligeså stort held og lykke med de fremtidige udfordringer.

< Tilbage til listen