Lørdag testes formen ude mod Skive IK

8. februar 2019 - Thomas Jansen

Lørdag lægger Jammerbugt FC vejen forbi Skive i bestræbelserne på at forberede sig bedst muligt til sæsonstarten om en måneds tid.

Skive IK, der i 2. divisions tabellen ligger på en 2. plads to point foran Jammerbugt FC, har spillet to tætte kampe mod de blåblusede i efterårets turnering. Her endte det med en 2-0 sejr til hver af holdene, og i træningskampen lørdag forudser Jammerbugt FC’s centrale forsvarsspiller, Søren V. Pedersen, endnu et jævnbyrdigt opgør.

– Det bliver en tæt kamp og en træningskamp, hvor vi vil blive målt med et af topholdene i 2. division, hvilket vi også kommer til i løbet af foråret. Vi får testet, hvor vi står både fysisk og taktisk, og så bliver det generelt en god kamp mod en god modstander, og begge hold vil da uden tvivl gå efter sejren, fortæller Søren P. forud for træningskampen i Skive.

Søren står sammen med resten af sine holdkammerater midt i et hårdt træningsprogram, og selvom det ikke altid er lige sjovt, er forsvarsspilleren ikke i tvivl om værdien af indsatsen, der lægges her i forårsforberedelserne.

– Jeg synes, at forberedelsen og vinteropstarten er gået godt indtil videre. Det har været hårdt med rigtig mange løb og hårde fysiske træninger, men det er forhåbentligt det, der kommer til at give os meget på den lange bane, siger Søren og fortsætter;

– Det er svært at sige om vi er styrket, da der er lidt tid til turneringsstart, men vi har fået nogle spillere ind, som har været en del af oprykningsspillet flere gange, og som har spillet på et højere niveau end 2. division, så der er blevet meget kamp om startpladserne. Det kommer uden tvivl til at holde folk på tæerne og gøre os skarpere, fordi der kæmpes mere om pladserne.

Lørdag d. 9. februar skal der kæmpes videre. Der er kick off kl. 11.00 på Egeris Idrætsanlæg i Skive.

< Tilbage til listen