Keeper Kobberup fortsætter i Jammerbugt FC

24. juni 2019 - Thomas Jansen

Jammerbugt FC’s Emil Kobberup har bidt sig fast i det blå bur efter en skade har tvunget konkollega Thomas Nielsen til at indstille karrieren.

Jammerbugt er derfor særligt glad for at have sikret sig sin sidste skanse for resten af året.

– Emil har i første omgang forlænget frem til jul, hvor han skal have afklaret sin studiefremtid. Emil har fortsat sin gode udvikling under vores målmandstræner Poul, og har præsteret på et godt og stabilt niveau. Det er en god sidste skanse, vi har i Emil, og i det hele taget er det generelt et godt målmandsteam, vi har. Samtidig er Emil stadig ung og kan udvikle sig yderligere, selvom han allerede er en god 2. divisionsmålmand med værdifuld erfaring. Så en vigtig forlængelse, vi er glade for er i hus, lyder det fra Bo Zinck, Jammerbugt FC’s cheftræner.

Emil Kobberup, der efterhånden har mange divisionskampe i handskerne, føler sig på rette hylde i Jammerbugt FC og ser derfor frem til endnu en halvsæson, hvor buret skal holdes rent.

– Jeg er super glad for, at klubben og jeg har fået enderne til at mødes i en forlængelse, da jeg tror, at Jammerbugt FC er det helt rigtige sted for mig fodboldmæssigt. Jeg skal forsøge, at bygge videre på den seneste tid og blive mere kampafgørende, på den gode måde, tilføjer Emil Kobberup med et smil.

Han sigter mod at hæve baren i efteråret, hvor han vil bruge en fin afslutning på foråret til at starte efteråret på bedste vis.

– Jeg skal som sagt blive mere kampafgørende, og vigtigst af alt skal vi i defensiven bygge videre på de sidste to kampe i forårssæsonen. Det gælder både i forhold til at være kompakte og til at holde fast i hårdt arbejde. Derudover skal vi, som hold, selvfølgelig revanchere et ikke tilfredsstillende forår, siger Emil Kobberup, som lige nu lader batterierne op, inden forberedelserne til den nye sæson starter om mindre end en måned.

< Tilbage til listen