Kaptajn Rye kan ikke vente med at komme i kamp igen

13. marts 2019 - Thomas Jansen

Christian Rye erkender blankt, at 0-4 nederlaget i forårspremieren ude mod Aarhus Fremad var langt under Jammerbugt FC’s holdets normale niveau, men understreger også, at der må og skal være tale om et enkeltstående tilfælde.

Derfor er de blåblusedes midtbane dynamo også ivrig for at komme i kamp igen. Det får han chancen for lørdag, hvor forårets første hjemmekamp er på programmet. Her kommer Odder på besøg i forårets anden runde. En kamp, hvor Jammerbugt FC skal rystelse premiereskuffelsen af sig med en god præstation og ikke mindst tre point. Der skal forbedringer til over hele linjen.

– Der var absolut intet, der fungerede for os i premieren, så det er svært at pege på nogle enkelte ting, der gik galt. Jeg har endnu ikke i min tid i Jammerbugt FC været med til at levere noget, der var så langt under lavpunktet, som vi gjorde i premieren. Vi har altid fokus på ydmyghed og hårdt arbejde, hvilket i den grad var en mangelvare mod Aarhus Fremad. Når man så derudover ikke har meget mere end fem sammenhængende afleveringer i træk, så taber man til hvilket som helst hold i rækken. Aarhus Fremad spillede en flot kamp, og de var os overlegne på alle parametre, så derfor var det en meget fortjent sejr til dem, lyder det hudløst ærligt fra Jammerbugt FC’s kaptajn, Christian Rye.

Han er ikke bange for at erkende fejl, men samtidig er det tydeligt, at han helst ser fremad og således er mere end almindeligt opsat på at rette op på den mislykkede premiere.

– Jeg synes, at reaktionen har været rigtig god. Vi var alle meget chokerede over, at vi kunne levere på så lavt et niveau, og der har været ekstremt meget knald på til de efterfølgende træninger. Så vi er uden tvivl opsatte på at vise hjemmebanepublikummet på lørdag, at premieren var enkeltstående tilfælde, og de kan forvente, at vi kommer buldrende fra første fløjt, lyder det meget sikkert og målrettet fra Christian Rye og man får nærmest fornemmelsen af at skulle holde anføreren tilbage for ikke at han skal løbe i kamp med det samme.

Han står ikke alene med et brændende ønske om at komme i kamp igen hurtigst muligt, og Rye forsikrer, at der står en flok ivrige blåblusede klar til at jagte alle tre point den kommende lørdag.

– Alt skal rettes op til weekenden. Vi glæder os alle helt vildt til at komme i kamp igen, og vi har en masse frustrationer, som vi skal have vendt til noget positivt. Jeg forventer, at vi er sultne efter at komme tilbage på rette spor, og så er jeg egentlig fuldstændig ligeglad med, om spillet sprudler, så længe vi står med tre point efter kampen. Jeg vurderer, at vi har fine chancer, men det vigtigste for os bliver at bevise over for os selv, at vi er på et meget højere niveau, end vi viste i premieren, lyder det fra Jammerbugt FC’s nr. 4.

Der er kick off kl. 14.00 lørdag d. 16. marts og vi opfordrer tilskuere til at være klar på lægterne fra første fløjt, fordi det lader til at Jammerbugt FC spillerne har tænkt sig at komme blæsende fra første sekund. Vi håber den blå bølge må rulle for fuld kraft igen i forårets anden runde.

< Tilbage til listen