Kampstatistik: Blokhus FC – Hobro

16. april 2009 - Kent Budolfsen

 

(Foto: Christian Overby møder sine tidligere holdkammerater fra Hobro) 

 

Af Torben Pedersen

Statistikker kan bruges til mange ting, men fodboldkampe vindes ikke på papiret fordi statistikken siger det. 

Men i turneringen er der bare nogle hold man ikke kan få tingene til at fungerer imod. Hobro IK er en af disse mandskaber der har voldt Blokhus FC/Jetsmark IF store problemer i historien. Her er oversigten over de 9 seneste møder mellem de to:

Blokhus FC        – Hobro IK
1 Sejre 4 Uafgjort 4 Sejre
10 mål scoret   18 mål scoret

Seneste kamp fandt sted 8/8-08 i den nuværende sæsons premierer, hvor kampen endte 1-1 i Hobro. Det var det første møde mellem de to, under navnet Blokhus FC.

Seneste hjemmekamp mod Hobro fandt sted 19/4-08, altså for præcis 1 år og én dag siden iforhold til lørdagens kamp (18/4-09). Her vandt gæsterne hele 4-0 på Jetsmark Stadion, og blandt målscorerne var Christian Overby der i dag repræsenterer Blokhus FC, og dermed møder sine tidligere holdkammerater for første gang siden skiftet til Nordjylland. 

Ud af de sidste 4 møder bliver der i gennemsnit scoret 3,00 mål pr. kamp, og ikke mindre end 3 røde kort har været fremme i disse 4 opgør. Iøvrigt alle 3 til Hobro, som dermed må betegnes som hårdtspillende.

Hos Blokhus FC er Thomas Buus Nielsen, Jeppe Østenkær og Nickolaj Thomsen de seneste målscorer mod Hobro, og som Joker til kampen har Blokhus FC også Quincy Antipas, der vender tilbage fra karantæne mod AGF. Det bliver første gang Hobro gør bekendtskab med den lille afrikaner, for han var ikke med i efterårs-premieren på Hobro Stadion.

 

< Tilbage til listen