Kampstatistik: AGF – Blokhus FC

10. april 2009 - Kent Budolfsen

 

Af Torben Pedersen

Dette forår 2009 har i den grad stået i reserveholdenes tegn. Hidtil har Blokhus FC mødt 3 reservehold, og hentet 3 sejre. Nu venter så AGF 2. påskedag som det fjerde af slagsen, i holdets blot 5. kamp i foråret.

 – Vi skal kun kigge på vores eget hold, og ikke koncentrerer os om AGF, siger Cheftræner Henning Pedersen.

 – Vi skal have den rette indstilling og koncentration, og gå ud og lever varen. Vi har et så stærk hold, at vi kan slå enhver. Så selvfølgelig skal vi gå efter 3 point, fortæller chefen, inden turen til Århus.

Statistikken mellem AGF og Blokhus FC fortæller om et nordjysk overtag. Hidtil har holdene mødtes 7 gange:

AGF       – Blokhus FC
2 Sejre 0 Uafgjorte 5 Sejre
11 mål scoret   17 mål scoret

Aldrig før er et opgør endt uafgjort mellem de to mandskaber, og står det til "Den blå bølge" vil det heller ikke ske denne gang. 3 point skal med hjem til Nordjylland.

Hos Blokhus FC er Peter Tranberg og Thomas Buus Nielsen delte topscorer mod AGF med hver 3 mål. Sidst nævnte kan muligvis blive udtaget til opgøret hvis han er skadesfri, da Quincy Antipas afsoner karantæne imod AGF.

Jeppe Østenkær forventes at træne søndag formiddag efter han havde fået det dårligt overpå AaB-kampen. Et hårdt slag i hovedet gjorde at han havde hovedpine, og ikke huskede tingene fra kampen. Han skulle efter eget udsagn også være klar igen.

< Tilbage til listen