Jammerbugt lejren vil se rette reaktion hjemme mod Odder

15. marts 2019 - Thomas Jansen

At dømme ud fra træningsuge og attitude ovenpå en skuffende forårspremiere, så bliver det som at sende 11 vilde dyr på banen lørdag eftermiddag, når Jammerbugt FC tager imod Odder i forårets anden runde.

At kalde de blåblusede vilde dyr er måske nok at trække den en anelse, men der hersker ingen tvivl om, at det er en flok fokuserede og tændte spillere, der i weekenden går på banen for at rette op på første rundes 0-4 nederlag ude til Aarhus Fremad.

Aarhus Fremad ude er altid en svær kamp at spille, men måden nederlaget blev indkasseret på, har gjort ondt på Jammerbugt FC truppen. Der er de seneste måneder bygget op til netop den kamp, og så faldt det hele fra hinanden, da fløjten endelig lød. Den har været svær at acceptere, men reaktionen lader til at være den rette.

Svaret får vi dog først lørdag eftermiddag, når modstanderen hedder Odder, men er der noget, vi har lært gennem de seneste sæsoner med dette Jammerbugt FC mandskab, så er det, at det aldrig giver op, at det arbejder stenhårdt og at det har den mentale styrke, der skal til, for at rejse sig efter nederlag.

Derfor er der også tro på, at det bliver en anden og bedre udgave af Jammerbugt FC, der løber på banen mod Odder. Det er den klare forventning hos Jammerbugt FC cheftræner, Bo Zinck.

– Reaktionen og italesættelsen har været hård. Spillerne ved, hvad der forventes, og det er ikke 50 pct. indsatser, vi skal levere i 2. division, for så har vi ikke noget at gøre i den række, og slet ikke i et oprykningsræs. Så det har vi sat på pause og så er det vigtigste for os, at komme ud og modbevise den præstation. Aarhus Fremad slår os fuldt fortjent, men det er klart, at når vi ikke er tilstede, så bliver vi slagtet på alle parametre. Men vi har snakket om det og reaktionen har været positiv her i ugen, lyder det fra Bo Zinck, der vil have alle 100 pct. og lidt til fra alle mand lørdag. Ikke mindst også fordi Odder kan blive en svære størrelse at håndtere.

– Odder er kommet fantastisk fra start og har i form af Michele fået en ny fantastisk træner, og de har samtidig fået nogle gode spillere ind og har et klart koncept. Så vi møder et velorganiseret hold, som er stærke på standarder og frygtelig farlige i omstillinger. Det skal vi være opmærksomme på, forklarer cheftræneren, inden har hurtigt understreger;

– Og så skal vi være opmærksomme på, hvad vi selv bringer til bålet. Der forventer jeg mig meget. Først og fremmest at vi kommer med hjerte og arbejder hårdt. Vi skal være svære at spille imod. Det skal vi finde tilbage til.

På banen er der også mulighed for hjemmebanedebut til flere spillere. Heriblandt Allan Høvenhoff, der er lejet i Vendsyssel FF, Bardhec Bytyqi, der er lejet i AaB, Bayan Fenwich, som bl.a. har været i Crystal Palace, Glenn Rask, der er kommet til fra Thisted FC samt Oliver Knudsen, som har sluttet sig til fra AaB.

Dertil kan der blive comeback til Sonny Jakobsen, hjemvendt fra Færøerne og Zander Hyltoft, hjemvendt fra USA. Så på alle parametre er motivationen høj, og en af de mulige nye spillere på banen, Sonny Jakobsen, siger det meget tydeligt.

– Vi har alle sammen en kæmpe revanche til gode. Det er ganske enkelt ikke acceptabelt, det vi leverer nede i Aarhus Fremad, og jeg er sikker på, med denne her trup, så kommer det ikke til at ske igen.

Men hos gæsterne er motivationen også i top. Det Odder team fik en flot start på foråret med en 3-1 sejr hjemme over Dalum, så mon ikke der er en interessant kamp i vente lørdag, når bolden igen ruller i Jammerbugten.

Da vinteren endnu ikke helt har sluppet sit tag i grønsværen på Sparekassen Vendsyssel Arena, afvikles kampen på anlæggets bane 2, et stenkast fra stadion. Her er græstæppet i top ifølge cheftræner, Bo Zinck, som takker Jammerbugt Kommune for det gode arbejde, der er gjort.

Der er kick off kl. 14.00 lørdag d. 16. marts. Jammerbugt FC mod Odder IGF. Kom og bidrag til, vi får skudt foråret godt i gang på hjemmebane – der er vanen tro fri entré for alle.

< Tilbage til listen