Jammerbugt FC vil vise mod i direkte duel om top 6

29. oktober 2021 - Thomas Jansen

Sidst Jammerbugt FC var i kamp, endte det med en flot udesejr over Hobro IK. Det var vigtige tre point i forhold til placeringerne i tabellen. Ja, faktisk betyder de, at der nu venter en direkte duel med Nykøbing FC om en plads i top 6.

Det scenarie var der formentlig ikke mange, der havde turde håbe på, da bolden rullede i første runde af årets NordicBet Liga. Men nu, mere end halvvejs inde i sæsonen, er det netop situationen. Der er mulighed for at spille sig ind i tabellens bedste halvdel denne weekend, og der er da også masser af tro og spilleglæde i truppen lige nu. Men også realisme og ydmyghed overfor den resterende del af sæsonen, og for weekendens modstander ikke mindst.

– Først og fremmest så er alle sejre vigtige. Men den mod Hobro IK var et lokalopgør og alle ved, hvor vigtig sådan sejr er for både holdet og for dem, der bakker os op. Det var en fantastisk sejr, også fordi den bringer os 1 point fra top 6, og det motiverer os til at fortsætte med at kæmpe, forklarer Jammerbugt FC’s Omar Natami, som vurderer at sejren bl.a. kom i hus, fordi de blåblusede havde modet til at spille og angribe kampen, trods rollen som underdog.

– Jeg tror, at nøglen var, at vi holdt os til den plan, som trænerne havde præsenteret for os. Og den var, at vi skulle turde at spille, uanset hvad der skete. Og holdet gjorde det godt.

Omar Natami spillede selv de første 68 minutter af opgøret på DS Arena i Hobro. Tilbage i Jammerbugten håber han nu på endnu en succes, når det gælder Nykøbing FC hjemme på Sparekassen Danmark Arena. Sidst de to hold mødtes udeblev succesen dog. Her endte det i et 4-1 nederlag i en kamp, hvor Omar så til fra sidelinjen. Han tror på modet skal bære dem frem på ny og det kan blive forskellen fra det tidligere opgør.

– Det bliver en hård kamp mod et godt hold, som kun er et enkelt point over os i tabellen. Vi vil give alt, hvad vi har for at vinde og vise, at vi kan spille mod alle hold i denne liga, siger den dygtige offensivspiller og fortsætter.

– Sidst vi spillede mod Nykøbing FC var jeg desværre skadet, men jeg så kampen, og jeg mener, at vi denne gang skal være mere selvsikre i forhold til de ting, vi gør, og spille uden frygt. Denne gang er vi også på hjemmebane og vi vil ud at vise, at det første møde blot var en dårlig dag for os.

Motivationen er til at få øje på hos den teknisk stærke kant, der trods den omtalte skadespause har været et meget positivt bekendtskab for Jammerbugt FC, både på og udenfor banen. Det har taget lidt tid at finde det rette fodfæste, men lige nu er der ikke meget, der kan bringe Omar Natami ud af balance.

– Jeg havde det lidt svært i starten, men mine holdkammerater og trænerne hjalp mig virkelig meget. Det har gjort, at jeg har forbedret mig og skabt min plads på holdet. Nu håber jeg, at jeg kan fortsætte min udvikling og hjælpe holdet så meget som muligt. Ligaen har været ny for mig. Den er meget fysisk med rigtig gode hold, som spiller god fodbold. Jeg nyder det virkelig, lyder det med et smil, mens Omar Natami ser frem til endnu en kamp i NordicBet Ligaen.

Nykøbing FC, et af rækkens mest boldsikre mandskaber, er ramt ind i et par nederlag de seneste runder, men de har også flere imponerende sejre med i bagagen. Ingen tvivl om, at der venter endnu en stor mundfuld, og gæsterne skal ikke have for meget plads at spille på. De blåblusede vil ud og tage teten og de vil jagte en plads i tabellens top 6.

Om det lykkes, er vi meget klogere på lørdag eftermiddag efter de 90 minutters divisionsbold. Der er kick off på kampen mellem Jammerbugt FC og Nykøbing FC lørdag den 30. oktober kl. 14.00 på Sparekassen Danmark Arena, hvor der i øvrigt er fri entré til alle takket være vores kampsponsor Ren-Produktion.

Vi takker for opbakningen og håber, at mange vil følge trop nu på lørdag, så vi endnu engang kan stille en stærk 12. mand.

< Tilbage til listen