Jammerbugt FC tilpasser det sportslige setup til ny strategi

25. november 2021 - Thomas Jansen

I forbindelse med det kommende årsskifte sker også et skifte i rollerne omkring Jammerbugt FC’s NordicBet Liga hold.

Det betyder at nuværende cheftræner Bo Zinck pr. 1. januar 2022 indtræder i en ny rolle som Head of Sport, mens nuværende assistenttræner Nabil Trabelsi tager over i rollen som cheftræner. En ny konstellation som i første omgang er aftalt frem til sommeren 2022.

– Vi har haft en løbende dialog om dette, og om at denne rolle kunne være god for mig, idet jeg kender klubben, området og Danmark i det hele taget. At det sker nu, hænger sammen med at der også vil komme noget udskiftning i truppen, så det er et passende tidspunkt. Samtidig betyder klubbens nye strategi, at det giver mening, at vi har en cheftræner, der er på fuld tid og bl.a. kan tage træning om formiddagen også. Så jeg ser frem til at prøve kræfter med en ny rolle og støtte op om Nabil samt at gøre brug af de mange kontakter, jeg har i dansk fodbold, udtaler Bo Zinck, mens Nabil Trabelsi også sætter ord på det nye setup.

– Bo har gjort et virkelig godt stykke arbejde og er en fantastisk træner. Jeg er derfor meget glad for at Bo fortsat er en vigtig del af holdet. Det er afgørende for klubben. Vi har brug for Bo’s viden og kompetencer, og jeg ser frem til at fortsætte det gode samarbejde i det nye setup, forklarer Nabil Trabelsi, inden klubejer Klaus-Dieter Müller runder af.

– Jeg er taknemmelig over, at vi har kunne reorganisere vores team og at Bo vil at indtage denne vigtige rolle. Samtidig er jeg glad for, at Nabil har sagt ja til at overtage rollen som cheftræner og give mere af hans store viden videre til holdet. Jeg ser den nye konstellation som en stor fordel for klubben, vurderer klubejer KlausDieter Müller.

Det eksisterende setup fortsætter året ud, og således også ved efterårets to resterende kampe.

< Tilbage til listen