Jammerbugt FC tester formen mod AaB JS

11. februar 2020 - Thomas Jansen

Endnu et skridt på vej mod topformen tages tirsdag aften, når Jammerbugt FC byder AaB JS ind til test. Det er hjemme kl. 18.30.

Der er foreløbigt spillet tre træningskampe og i denne uge venter yderligere to. Allerede torsdag spilles der nemlig på ny, når det gælder divisionskollegaerne Thisted FC. Først handler det dog om tirsdag og AaB JS.

– Jeg forventer, at vi skal ud og sætte os på spillet, siger Simon Jensen indledningsvist, da han efter mandagens træning ser frem mod forberedelsernes fjerde træningskamp.

– Vi skal fortsætte med det, vi har gjort i de andre træningskampe, og så skal vi ud og vinde for enhver pris, tilføjer han.

Selvom det er træningskamp og således uden point på spil, skinner den velimplementerede vinderkultur igennem. Der arbejdes hårdt på træningsbanen og det skal gerne veksles til sejre uge efter uge, når der fløjtes op til 90 minutters fight.

Der er fuld fart på forberedelserne og efter et par målrige sejre, og en god indsats mod 1. divisionsmandskabet Vendsyssel FF, er de blåblusede godt fra land, velvidende at der fortsat ligger masser af hårdt arbejde forude.

– Forberedelserne til den nye sæson er skudt godt i gang. Vi har fået løbet en del, men samtidig også fået rørt bolden meget. Jeg synes, vi virker til at have godt styr på det hele, og efter træningslejren i næste uge, hvor vi skal have finjusteret det sidste, så er jeg sikker på, vi er klar til første turneringskamp. Vi er stort set samme hold, hvilket jeg ser som en stor fordel for os, forklarer Simon Jensen, der sammen med den øvrige trup tager kampen op mod AaB tirsdag d. 11. februar kl. 18.30 på klubbens nyanlagte kunstgræsbane.

< Tilbage til listen