Jammerbugt FC talenthold fortsætter pointhøst

11. april 2019 - Thomas Jansen

Både U16 og U17 mandskab fik point i weekendens kampe, da begge hold spillede uafgjort i deres pulje. Mens U19 spillede måske et af holdets bedste kamp hidtil, ifølge cheftræner Tommy Pedersen, da de i weekenden fik en imponerende 2-1 sejr over Hobro IK.

Af Augustine Akena

Uafgjorte kampe for U16 og U17 var et tilfredsstillende resultat ifølge talenttræneren, Kim Han-sen, på trods af afbud og karantæner.

– Vi var lidt afbudsramt i U16 truppen på grund af skader, hvor vi kommer afsted med tolv spil-lere. Vi møder et stærkt VSK Aarhus mandskab på udebane. Det var en meget lige kamp, hvor det bølgede frem og tilbage, vi får skabt mange chancer i de første 30 min af kampen. Men alt i alt kan vi være tilfredse med 0-0, da jeg synes begge hold, havde chancerne til at afgøre kampen, men ikke var skarpe nok i den sidste tredjedele, fortæller talenttræner, Kim Hansen.

U17 mandskabet var ligeledes i kamp i weekenden, hvor de blev til 2-2 hjemme mod Thisted FC. En tæt kamp, hvor de unge drenge fra Jammerbugt FC kommer bagud allerede efter 26 minutter i kampen. Senere i anden halvlege bliver det til endnu en scoring til Thisted FC efter 68 minutter. En dramatisk kamp, som hurtigt bliver vendt til 2-2 af Jammerbugt FC’s U17, hvor der falder to hurtige scoringer fra Mathias Brusk og Jacob Jensen, lige efter Thisted FC’s 2-0 føring. Kampen endte dermed 2-2 efter de 90 minutter. Et formidabelt comeback af de blåblusede drenge fra Jammerbugt FC.

Dernæst gæstede Jammerbugt FC U19 mandskabet Hobro IK, hvor der ventede topkamp i Liga 1. Ifølge cheftræner for U19, Tommy Pedersen, spillede U19-mandskabet måske deres bedste kamp mod et af puljens bedste mandskab.

– Det var en super fed kamp, mod et af det bedste hold i puljen. Vi spiller den bedste kamp, vi længe har spillet. Det var meget imponerende. Hobro IK U19 har nogle rigtig dygtige spillere på deres hold. De har hentet nogle fra Viborg FF, og har nogle spillere som træner med super-ligatruppen, sagde Tommy Pedersen i sin evaluering af kampens forløb.

– Det var en kamp, hvor vi kommer godt fra start, og hvor vi får lagt et godt pres på dem. Vi får scoret på et hjørnespark, og derfra kunne vi mærke frustrationer stråler ud af Hobro IK spil-lerne. Vi styrer kampen rigtig godt efter vores scoring og står fint på banen. Men de får udlig-net efter en tilfældighed til 1-1 inden anden halvleg. Efter de 45 minutter kommer vi godt til-bage i kampen, hvor vi skaber nogle gode chancer, som var nok til en scoring. Men vi får dem presset, og scorer til 2-1, hvorefter vi holder dem væk fra det meste.

En tilfredsstillende start på sæsonen for U19 mandskabet, som tager en kamp ad gangen i en me-get svær pulje. Det er blevet til tre sejre og 1 uafgjort i Liga 1 til de blåblusede unge talenter.

– Det er fint med tre sejre nu og en uafgjort. Det er en bedre start end vi havde forventet i vores række, afslutter en tilfreds Tommy Pedersen, forud for en runde med mange svære kampe på programmet.

U16 spiller ude mod OB søndag kl. 15.00, mens U19 skal en tur til Aarhus søndag kl. 14.15 mod IF Lyseng. U17 spiller lørdag lokalbrag på udebane mod Brønderslev IF, kl. 14.00.

< Tilbage til listen