Jammerbugt FC spillede 1-1 i reserveholdskamp mod Vendsyssel FF

11. november 2021 - Thomas Jansen

Torsdag aften udnyttede Jammerbugt FC landsholdspausen til at pudse formen yderligere af. Heriblandt også for den del af spillertruppen, der ikke har fået så mange kampminutter i benene den seneste tid.

Det blev gjort i en reserveholdskamp mod Vendsyssel FF hjemme i Jammerbugten. Det blev en jævnbyrdig affære, der endte uafgjort 1-1, mod et stærkt Vendsyssel-mandskab, der blandt andre talte Ronnie Schwartz, Delphin Tshiembe og Lasse Steffensen.

Jammerbugt FC’s mål blev sat ind af Daniel Mortensen efter en dødbold. Og så gjorde det jo bestemt ikke noget, at det var detalje, der var blevet indøvet på træningsbanen forud for opgøret.

– Det var en god prøvelse for os. Vendsyssel kommer jo med et rigtig skarpt hold, så vores spillere fik masser at se til. Men jeg synes egentlig, vi har ok styr på det. Vi giver ikke mange chancer væk og skaber selv et par stykker den anden vej. Så generelt en god dag på kontoret, hvor vi får set nogle af de spillere, som ikke har spillet så meget, og det er dejligt at alle griber chancen og leverer en god præsentation og fight. Så det var en godkendt torsdagskamp. Vi ville gerne have vundet, men det var nok et fair resultat for begge parter, evaluererede Jammerbugt FC’s assistenttræner Jan Rasmussen efter kampen.

Nu venter en velfortjent friweekend, inden der i den kommende uge skal forberedes til kampen mod AC Horsens.

Jammerbugt FC trup til kampen: Marcus B. Sørensen, Pape Seydou N’diaye, Frederik Høgh, Daniel Mortensen, Omar Natami, Max Møller, Marcus Sloth, Magnus Nielsen, Mubaarak Nuh, Kelvin Emmanuel Igbonekwu, Emil A. Nielsen, Martin Rom, Solomon Onome Ogberahwe, Abdramane Djitteye, Moussa Kamara, Daniel Paye.

< Tilbage til listen