Jammerbugt FC sejrede i Vanløse

5. maj 2019 - Thomas Jansen

Kampen var måske ikke den mest velspillede, men det gjorde mindre, da Jammerbugt FC lørdag vandt 2-0 ude over Vanløse IF.

I en periode fattig på point, var det nemlig de tre point, der var første prioritet hos de blåblusede, der på den positive note også fik gang i dødboldene på Vanløse Idrætspark.

Begge scoringer kom således efter dødbolde. Det første et frispark sendt i feltet af Mads Larsen. Her kom Glenn Rask først på bolden og headede flot sit første Jammerbugt FC mål i kassen. Højrebacken løb mod forreste stolpe og drejede her fra bolden i nettet. Det var efter 36 minutters spil.

Der gik kun få minutter, før bolden igen lå i netmaskerne. Denne gang efter et hjørnespark. Her var det Bardec Bytyqi, som sendte bolden i feltet og Søren V. Pedersen som dukkede op ved forreste stolpe og drejede bolden i nettet. Med en god håndfuld minutter til pausen var det et perfekt udgangspunkt til 2. halvleg for Jammerbugt FC, der nu virkede i kontrol.

Det var dog en lidt rodet affære, hvor ingen af holdene fik spillet til at flyde. Føringen kom nu aldrig i fare i de sidste 45 minutter, hvor Jammerbugt FC havde en enkelt stor chance, mens værterne fra Vanløse var tættest på, da de fik et mål annulleret for offside i løbet af kampen.

Således kørte Jammerbugt FC spillerne de tre point i hus. Tre point som er vigtige i tabellen, men så sandelig også for selvtilliden. Nu kan der med fornyet energi arbejdes frem mod næste weekends hjemmekamp mod Aarhus Fremad. Her er der en revanche på programmet efter forårets premierekamp. En kamp der har været svær at ryste af sig.

– Det var ikke den bedst spillede fodboldkamp, vi har været involveret i i år, men når man ikke har vundet en fodboldkamp i en måned, så er man rigtig glad, når man går ind. Derudover er det positivt, at vi får brudt vores lidt dårlige stime på standarder, hvor vi laver to fantastisk flotte mål. Og så holder vi nullet for anden kamp i træk, så der er gode ting at tage videre her fra og ind til kampen mod Aarhus Fremad, lød det fra Jammerbugt FC cheftræner, Bo Zinck, da han evaluerede sejren.

Med de tre point er Jammerbugt FC nu placeret på en sjetteplads med 43 point. 2 point efter næste rundes modstander, Aarhus Fremad.

Vanløse IF – Jammerbugt FC: 0-2 (0-2)
35’ 0-1 Glenn Rask, Jammerbugt FC
38’ 0-2 Søren V. Pedersen, Jammerbugt FC

Jammerbugt FC: Emil Kobberup – Glenn Rask, Lasse Steffensen, Søren V. Pedersen, Mads Larsen – Michael Byskov, Christian Rye, Zander Hyltoft, Bardhec Bytyqi (Max Møller) – Sead Gavranovic (Allan Høvenhoff), Sonny Jakobsen (Michael Stokbro).

< Tilbage til listen