Jammerbugt FC henter midterforsvarer hos AaB

8. juli 2019 - Thomas Jansen

Jammerbugt FC føjer Mikkel Konnerup fra AaB U19 Liga til divisionstruppen på en halvandenårig aftale.

Mikkel Konnerup har forud for sommerpausen rundet sæsonen af med AaB U19 Liga og gør nu klar til at tage skridtet op som seniorspiller. Med det skridt træder han samtidig ind i Jammerbugt FC, hvor han skal indgå i divisiontruppen fra den kommende sæson.

– Mikkel er et stort ungt talent og har været i hård konkurrence i AaB. Han er en talentfuld stopper og vil komme til at passe godt ind hos os. Mikkel er klar til at tage konkurrencen op fra første dag, men kan også udvikle sig endnu mere i den kommende tid, og det er Mikkel meget bevidst om. Mikkel er god med bolden og fysisk stærk. Han er et stort talent til både nu og fremtiden, forklarer Jammerbugt FC cheftræner, Bo Zinck om sin nye forstærkning.

Den unge midterforsvarer, der startede fodboldkarrieren i Skørping og senere Støvring IF for at komme til AaB som U12 spiller, ser frem til sin nye fodboldudfordring i 2. division. En muligh, som han er rigtig glad for.

– Mine overvejelser i forhold til skiftet var at finde en klub, som var interesseret i mig samt at komme et sted hen, hvor jeg har muligheden for at kunne spille mig på hold og få noget spilletid. Men det handler selvfølgelig også om at komme til et godt træningsmiljø, hvor både spillere og trænere vil noget med fodbolden. Grunden til at jeg valgte Jammerbugt FC, var klubben viste interesse i mig og fordi den netop rammer de ting, som jeg kan lide ved en fodboldklub. Det med at man skal arbejde sig til tingene og være 100 pct. på til træning, er noget jeg som spiller sætter stor pris på, fortæller den nye Jammerbugt mand og tilføjer;

– Mine ambitioner indenfor fodbold er på den lange bane, at komme op og spille i Superligaen. Men på den korte bane er det helt klart at blive etableret i Jammerbugt FC, og blive en del af holdet og så selvfølgelig komme på holdkortet. Jeg glæder mig også til at se, hvordan skiftet fra ungdomsfodbold til seniorfodbold bliver.

Mikkel Konnerup træder ind i Jammerbugt FC og i tilværelsen som seniorspiller d. 15. juli, hvor Jammerbugt FC spillerne møder ind til sæsonens første træning.

< Tilbage til listen