Jammerbugt FC forstærker sig med Glenn Rask

22. december 2018 - Kent Budolfsen

Af Thomas Jansen

28-årige Glenn Rask er ny mand i Jammerbugt FC. Den alsidige højre back slutter sig til den blå bølge fra 1. divisionsklubben Thisted FC.

Glenn Rask og Jammerbugt FC har lavet en aftale for hele 2019 og ankomsten af den nye mand anses af cheftræner Bo Zinck som en markant forstærkning.

– Glenn har jeg kendt i mange år og vi havde fornøjelsen af at arbejde sammen i Thisted FC. Dengang spillede Glenn offensiv midtbane og kant. Men grundet skader havde vi brug for en højre back og her forsøgte vi os med Glenn, som gjorde det godt og siden har udviklet sig til en fantastisk højre back, der også kan spille andre pladser, indleder Bo Zinck om sin nye spiller. En spiller fyldt med power og som passer perfekt ind i Jammerbugt FC dna’en ifølge cheftræneren.

– Glen er en power spiller af en anden verden. Han løber igennem folk, forbi folk og omkring folk. Det er stor motor, vi får på vores hold. Han forsvarer godt og vil frem ad banen med fuld fart. Glenn er også en spiller, som jeg har det rigtig godt med og vores fælles fortid gør, at vi kender hinanden godt. Glenn arbejder hårdt og er en god fyr, som passer godt ind sammen med resten af truppen. Med sin erfaring fra tidligere klubber og med kendskab til måden vi spiller på, kan Glenn gå direkte ind på holdet. Og så er der altså tale om en fast spiller fra 1. division, som bringer kvalitet i toppen af vores trup og derfor er det en fantastisk forstærkning på mange fronter, lyder det fra en glad Bo Zinck.

Glad er også Glenn Rask, som blev tiltrukket af fodboldprojektet, oprykningsspillet og en række velkendte ansigter.

– Jeg har valgt Jammerbugt FC, fordi der er gang i et spændende projekt. Det ved jeg fra Bo og fra de øvrige spillere, og jeg har også selv fulgt det den seneste tid. Derudover kender jeg det oprykningsspil, der med al sandsynlighed venter og jeg ved, hvad det kræver. Det har jeg lyst til at prøve igen, og jeg vil gerne hjælpe holdet med at flytte sig, og forhåbentlig, hvis ikke nu, så på sigt at kunne lave en oprykning. Det kunne være fantastisk at prøve igen, fortæller Glenn Rask, der kender en række af sine Jammerbugt FC holdkammerater på forhånd.

Derfor er han også klar til at klø på fra dag et, og den erfarne divisionsspiller er ikke i tvivl om, hvordan foråret skal gribes an.

– Vi skal ud og hente en masse point. Det er ganske enkelt det, fodbold handler om. Først og fremmest skal vi godt fra land i foråret og så handler det om at arbejde sig stille og roligt op ad, tage en kamp ad gangen og skrabe alle de point sammen, vi kan. Det bliver en spændende udfordring og jeg glæder mig meget, slutter Glenn Rask, inden han vises rundt på klubbens anlæg af Bo Zinck. Her er der endnu ro på gangene. De nye holdkammerater møder ind igen d. 7. januar og så skal der hilses på både nye og kendte ansigter.

Udover Thisted FC har Glenn Rask spillet i Silkeborg IF og Kjellerup IF, hvoraf sidstnævnte er den nye Jammerbugt FC spillers barndomsklub.

< Tilbage til listen