Jammerbugt FC fik 1-0 sejr og vigtige minutter i benene

11. februar 2020 - Thomas Jansen

Jammerbugt FC spillerne trodsede tirsdag aften regn og blæst, da de løb ud til sæsonforberedelsernes fjerde test. Denne gang mod AaB JS.

De blåblusede, der skal spille træningskamp igen allerede torsdag aften mod Thisted FC, stillede med et mandskab bestående af en kombination af U19 spillere og de divisionsspillere, som endnu ikke har fået så mange spilleminutter.

Det blev en jævnbyrdig kamp med to hold, som begge bød sig til. Det blev dog Jammerbugt FC, der trak det længste strå. På et flot oplæg af Michael Stokbro sørgede Morten U. Thomsen for kampens enlige mål. Jammerbugt FC vandt således 1-0 og kunne glæde sig over endnu positivt skridt på vejen mod sæsonpremieren.

– Det var en fin træningskamp, hvor vi stillede med seks U19 spillere samt de af vores spillere, som havde behov for spilletid. Mange af dem fik 90 minutter, så det var vigtigt for os. Jeg synes, at holdene matcher hinanden godt i dag og der blev spillet god fodbold fra begge sider. Nu tager vi endnu en test på torsdag og så er vi klar til træningslejr i Tyrkiet, lød det fra en tilfreds cheftræner Bo Zinck efter tirsdagens træningskamp.

Jammerbugt FC spiller som nævnt igen allerede torsdag aften. Her kommer Thisted FC på besøg kl. 18.30.

< Tilbage til listen