Højt humør inden lokalbrag mod Vendsyssel FF

1. oktober 2021 - Thomas Jansen

Søndag er der lokalbrag på programmet. Det er en af de kampe, der springer ekstra i øjnene, når første blik kastes over sæsonens kampprogram. Vendsyssel FF er værter for den spændende dyst, der nu genoplives efter næsten 10 års venten.

I Jammerbugt FC-truppen har der været smil på hele træningsugen. Dels ovenpå den flotte 1-0 sejr hjemme over Esberjg fB og dels fordi der gøres klar til et brag af en kamp søndag.

– Stemningen er fantastisk, lyder det fra Jammerbugt FC-cheftræner Bo Zinck, mens der bag ham er høj intensitet på træningen. Der gøres klar til en af sæsonens særligt interessante kampe og de blåblusede virker allerede klar til at blive sluppet løs.

– Vi har vundet vores sidste to hjemmekampe over to store mandskaber i NordicBet Ligaen. Vi har fået godt med point og ligger godt i tabellen, så vi er stolte, glade og fulde af fortrøstning. Men samtidig ved vi også, hvor hårdt vi skal arbejde for at få pointene. Men stemningen er fantastisk lige nu, fortæller Bo Zinck fra træningsbanen forud for mødet med Vendsyssel FF.

Han ved godt, at det hurtigt kan ændre sig, hvis holdet afviger fra sit fokus et kort øjeblik. Så selvom de positive præstationer skal nydes, så skal det ikke være for længe ad gangen. Armene skal ned og ærmerne op.

– Rent fodboldmæssigt skal vi op imod et rigtig stærkt hold. De har fået ny træner med en fed stil og nogle rigtig dygtige spillere ind, som har haft mange Superliga-kampe, så der venter os en stor opgave. Det skal vi forsøge at gå til, som vi har gjort hidtil, og se om ikke vi kan snyde lidt ud af dem på søndag, siger Zinck med vanlig målrettet stil.

Vendsyssel FF måtte igennem en turbulent sæsonstart, men har siden fundet ro på de indre linjer og ikke mindst styrket truppen med en række profiler. Den første sejr har vendelboerne dog endnu til gode. Til gengæld er der hentet hele fem uafgjorte resultater, og i det hele taget har Vendsyssel FF spillet mange tætte kampe. Sådan kan det også meget vel gå søndag.

– Uden vi skal negligere os selv, så er det vel store storebror mod lille lillebror, smiler Zinck og fortsætter.

– Jeg ved ikke, om de havde forventet nogensinde at skulle møde os igen i en gældende turneringskamp, men det skal vi nu på søndag og det bliver megafedt. Jeg håber, der kommer helt vildt mange derop. Det er et godt stadion, en god bane og et rigtig stærkt hold, de har fået bygget op. De har købt stort ind af store profiler og har masser af kvalitet i truppen.

Mens Jammerbugt FC kommer med en sejr i bagagen, så led Vendsyssel FF et hårdt nederlag i seneste runde, hvor Fremad Amager langt inde i overtiden scorede til 1-0. De to forskellige indgange til opgøret får dog ikke nødvendigvis betydning, vurderer cheftræneren. Der er andre parametre, som spiller mindst lige så meget ind.

– Det er et lokalopgør med alt, hvad det indebærer af forhåbentlig fight og drama. Hårde dueller og forhåbentlig masser af flotte mål til os, og så vi kan snige os til de tre point til sidst. Jeg glæder mig rigtig meget. Det er en kamp, vi har set rigtig meget frem til. Og vi håber, der kommer en masse tilskuere, som kan være med til at gøre det til en fantastisk kamp, slutter cheftræneren inden han gør klar til endnu en træningsøvelse.

Vendsyssel FF og Jammerbugt FC tørner sammen søndag d. 3. oktober kl. 14.00 på Nord Energi Arena, hvor der i øvrigt er gratis entre for alle.

< Tilbage til listen