Her er holdets hurtigste fødder og mest eksplosive ben

16. januar 2020 - Thomas Jansen

Jammerbugt FC’s divisionstrup tog tidligere på måneden hul for forberedelserne til forårssæsonen. Fodboldåret blev åbnet med test af spillernes fysiske beskaffenhed.

Til formålet havde Jammerbugt FC trænerteamet hentet samarbejdspartneren FysioLab ind. FysioLab, der bl.a. er eksperter i fysiske test og målinger, fik hurtigt svedperlerne frem på panden af de tilbagevendte spillere.

Først ude af starthullerne var Michael Stokbro, som hurtigste mand til at tilbagelægge det indledende 800 meter løb.

Herefter stod den bl.a. på 30 meter sprint, hvor Max Møller havde de hurtigste fødder med en tid på 3,93 sekunder. Han havde Bardhec Bytiqi lige i hælene med en tid på 4,02 sekunder, stærkt efterfulgt at Morten U. Thomsen, der fik registreret tiden 4,05 sekunder.

På programmet var også agility øvelsen arrowhead, som tester spillerne i forhold til både acceleration, deceleration og retningsskift. Derudover blev spillerne bl.a. også testet i countermovement jump, som måler spillernes hoppehøjde, hangtime og eksplosivitet i benene.

Der blev gået til den og samtlige spillere i truppen leverede godt. Det varierede dog, hvad favoritdisciplinen var og der blev med smil på læben også skulet til de enkelte resultater spillerne imellem. Konkurrencegenet blev dog brugt fornuftigt til at presse sig selv mest muligt, mens der efterfølgende var tid til anerkendende skulderklap og enkelte kække bemærkninger blev det også til.

Herunder finder du dagens top 3 i udvalgte discipliner. Hvordan diverse top 3 ser ud, når sæsonens første fløjt lyder mange træningspas fremme i tiden, kan FysioLab fortælle meget mere om, når de testerne spillerne på ny, inden kampen om point sætter ind.

30 m sprint
1. Max Møller 3,93 sek
2. Bytyqui Bardec 4,02 sek
3. Morten UT 4,05 sek

Arrowhead agility højre
1. Max Møller 7,73 sek
2. Mads Larsen 7,74 sek
3. Morten UT 7,87 sek

Arrowhead agility venstre
1. Mads Larsen 7,63 sek
2. Max Møller 7,76 sek
3. Zander Hyltoft 7,85 sek

Countermovement jump
1. Emil Kobberup 49,7 cm
2. Morten UT 44,7 cm
3. Viktor Ahlmann 43,0 cm

< Tilbage til listen