Henning Pedersen: Vi var bedst, men tabte 4-1

4. april 2009 - Kent Budolfsen

 

Af Torben Pedersen

Når man har tabt en fodboldkamp 4-1, plejer der ikke at være de store undskyldninger, udover at nogen skyder skylden på dommeren og de knoldede baner, mens andre tager det i stiv arm.

Hvilken kategori Cheftræner Henning Pedersen hører til, må være op til den enkelte, men en ting var sikkert efter kampen på Fyn – Henning Pedersen var dybt skuffet!:

 – Det er lidt plat at sige, at vi spillede bedre end dem, når vi tabte 4-1. Men sådan føler vi det. Vi lavede tre personlige fejl, der var helt utilgivelige, og vi havde aftalt, vi ikke skulle have så løs boldomgang. Førstepladsen er væk nu, men vi går stadig efter en topplacering, sagde cheftræneren efter kampen til nordjyske.

Mandag aften står den på træning, hvor der samtidig vil blive analyseret fra kampen, og her venter der Henning Pedersen og Bo Zinck en stor udfordring i at få spillerne til at se hinanden i øjnene og vise flaget på torsdag hjemme mod AaB.

Blokhus FC spillede en rigtig god kamp mod FC Fyn. Men fynboerne var bare mere skarpe og konsekvente, når det handlede om at afslutte foran mål.

Op med hovederne drenge, Skærtorsdag er der lokalopgør mod AaB – Og her vil vi støtten til holdet fortsætte – uanset nederlaget på Fyn.

  

< Tilbage til listen